GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizimkiler haftaya Türkiye'ye gidecekler. Muhtemelen bunlar gelene kadar Euro 18 olur.

Işin üzücü tarafı dış güçler falan diyorlar. Ondan bizimkileri gördüm mü konu siyasete dönünce ya elime telefonu alırım ona odaklanırım ya da direkt ortalığı terk ederim.

Nisana kadar başka indirim yok sonrası belirsiz. Bu belirsizlik hiç bir şeyi düzeltmez.

Ülkeyi göz göre göre ateşe atmaya devam ediyorlar, ateşteyken de üzülürler herhalde zira tek yapabilecekleri o.
Onu da yapmıyorlar. Üzülmüyor şerefsizler! Hiçbir şey olmamış gibi takılıyorlar.

Bizimkiler haftaya Türkiye'ye gidecekler. Muhtemelen bunlar gelene kadar Euro 18 olur.

Işin üzücü tarafı dış güçler falan diyorlar. Ondan bizimkileri gördüm mü konu siyasete dönünce ya elime telefonu alırım ona odaklanırım ya da direkt ortalığı terk ederim.
Dıj güjler dıj güjler diye diye anasını bellediler ortalığın. Hepsi yalan

mesele kurun 16-17 olması değil borçlarımızın katlanarak artmaya devam etmesi ve daha kötüsü bu yanlış ekonomik politikalarda ısrar edilmeye devam edilmesi.

1970'lerde kur 15 doların üstüne çıkmıştı ama ülke en azından buğdayı, şekeri ithal etmiyordu :censored:

dış borç her geçen gün artıyor, bu da direk olarak halka enflasyon olarak yansıyor. valla bunu algılayabilecek kafaya sahip değiller ama koskoca ülkeyi yönetiyor. inanamıyorum artık şaşıp kalıyorum off

Yok ahb, kimle konussam 30un altina inmisler diyo, bende sana soyleyeyim dedim :asd:
Detay şurada akpnin oyu düşüyor onda sıkıntı yok mesele uzun adamda. Z kuşağında bile %40'ı buluyorsa gg.

Yeni bir çalışma bulamadım bununla alakalı en son Temmuz'da.

Bir de şu var;

Son olarak Eylül-Ekim 2021 genel seçim araştırması yapan ORC Araştırma’nın ortaya çıkardığı sonuçlar da benzer eğilimler gösterdi. Araştırma kapsamında ‘Z Kuşağı’ diye tanımlanan gruptan katılımcılara çeşitli sorular yöneltildi. Ankete göre Z Kuşağı’nda CHP açık ara birinci çıkarken, AKP ise oransal bazda kararsızlar ve oy kullanmayacakların bile altında yer aldı.

ORC’nin 1997 ile 2005 yılları arasında doğan kişilerle yaptığı ankette yöneltilen, “Bu pazar genel seçim olsa hangi partiye oy veririsiniz” sorusuna katılımcıların yüzde 33,8’i CHP yanıtını verirken AKP’ye oy vereceğini söyleyenlerin oranı sadece yüzde 11,4’te kaldı. Kararsızların oranı yüzde 13,4, oy kullanmayacağını belirtenlerin oranı ise yüzde 17,8’de yer alıyor. Araştırmada İYİ Parti yüzde 6,6, MHP yüzde 7,2, HDP ise yüzde 5,3 bandında bulunuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt