- 21 Ocak 2010
- 72.959
- 51.376
- 5.003
16 lirayı geçti bile
Evet ben de an itibariyle yarış dışı kaldım uzun penisli arkadaşlara başarılar dilerim
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
16 lirayı geçti bile
teşekkür ve duamız cumhurbaskanimiz erdoğan'a. talimat ondan biz de gereğini yapıyoruz. aynı zamanda iş verenlerimizden de çok güzel tebrik mesajları geliyor. kobi'lerimiz olsun, büyük iş dünyasından arkadaşlarımız olsun; onlar var oldukça biz de hizmet etmeye devam edeceğiz, cumhurbaşkanımız önderliğinde ak parti ve ortağımızla beraber.
berlin'de asgari ücret 1585 euro iken şehir merkezindeki bir kira 1969 euro, amsterdam'da 1701 euro ücret varken 2 bin 622 euro kira, paris'te 1555 euro asgari ücret varken 2 bin 750 euro kira, türkiye'de yeni ücretimiz 4 bin 253 lira 40 kuruş, kira şehir merkezinde 1261 türk lirası.
Nurettin Nebati
![]()
adamlar işi t....a vurdu iyice vurmaya başladılar.
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: “Sevmeyene karınca yük, sevene filler karınca. Dağı bile taşır insan aşık olup inanınca.”
Benim 1200 şehir merkezi ama 30 35 yıllık binaHazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Şehir merkezlerinde ortalama kira 1261 TL
hangi şehir merkezi hakkari mi!!!
Yazık yav, piyasa tepki bile veremiyor.
Bu işin dönüşü de günden güne zorlaşıyor.
Üstad aklımın almadığı kısım da bu biz nasıl bir bokun içindeyiz bu nasıl bir çaresizlik.. 1-2 liralik kar satışları bile olmuyor ..
Kendileri ve çevrelerini zengin ettiler işte, yeterince zengin ettikleri zamanda da faiz arttırımına başlayıp başarısız olduk derler, eninde sonunda faiz arttırımlarına başlamak zorunda kalacaklar.
Ben artık ümidi tamamen kestim, seçim kararı alınana kadar beklentim yok. Şu an yapılanların ülkeyi satmaktan farkı yok benim gözümde, sorsan onlardan olmayana terörist diyorlar ama işte.
Üstat öngörün nedir? Erken seçim olacak mı?Ocak-Mart arası bundan çok daha ötede bir durum öyle bir karar getirir mi?
Üstat öngörün nedir? Erken seçim olacak mı?Ocak-Mart arası bundan çok daha ötede bir durum öyle bir karar getirir mi?