GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Referanduma evet verenlerin boynuna şu yaşanılanların günahı. Adam ilmek ilmek işledi , dezenformasyonun kralını yaptı ve gelinen noktada kimse tepki gösteremiyor sokağa çıkıp eylem yapamıyor. Adamın gitmesi için kendisinin seçim kararı alması lazım falan. Sağa sola yazarkasa atan arslan parçalarını göremiyoruz doğal olarak. Sıkışmış hissediyoruz hepimiz çünkü yapacak hiçbir şey yok.

İnsanların şu başlığa bile 100 düşünüp 1 yazdığına eminim; herkes kendince her kelimenin anlamını iyice ölçüp tartıp yazıyordur. İlk akla gelen cümleyle yazılan arasında Sneijder ile Belhanda arasındaki fark kadar fark vardır.

İnsanların şu başlığa bile 100 düşünüp 1 yazdığına eminim; herkes kendince her kelimenin anlamını iyice ölçüp tartıp yazıyordur. İlk akla gelen cümleyle yazılan arasında Sneijder ile Belhanda arasındaki fark kadar fark vardır.
Kesinlikle öyle. Bir günde gelmedik bu durumlara tabi de aşırı zoruma gidiyor bu gericilere hak ettikleri şekilde sövemiyor olmak. Bir kurtulalım da hele...

TÜİK'in fiyatları bunlarmış.

FGyTAQdXoAUz1CV
Gecen sene 8100 olup bu sene 9400 olan bilgisayar hangisiymiş ya söylesinler bilelim.
Şaka gibi he.
Geçen sene kardeşimin arkadaşı monster laptop aldı 17 inç istedi az büyük olsun diye. 8200 liraya aldı Ekim 2020'de.

Bu sene daha yeni zamlar eklenmeden en ucuz i5 makine 10 bin lira. Bak özellik kıyaslamadan bunlar da muhtemelen aynısını yapıyor.
Eylül ayında ofise laptop aldık 2 ayda üzerine 3 bin lira aldı aynı ürün. Bilgisayar için falan daha spesifik işler yapmalarını tavsiye ederim. Misal ram ve disk çıkarıp öyle hesaplasınlar geçen senenin bile altına gelir.

Arkadaş dün elindeki altını dün sabah daha ne kadar artabilir diye 825'ten bozdu. Öğlene doğru cenaze dolayısıyla 40 km öteye gitmek zorunda kaldı gittiğinde altın 875 olmuş dur geri alayım demiş.
40 km geri geldiğinde sabahki parası 2780 TL artmıştı. Şimdi onun üzerine gramı 30 kuruş daha arttı.

Sorarlarsa faizle mücadele ediyoruz.
Yatırım olsun.

Şu kafa devam ettiği sürece kimse yatırım falan yapmaz bu ülkede.
Adam durduk yere geçen aya göre matematiksel olarak 2 kat zenginliğine zenginlik kattı. Genele göre parasını korudu.
En alt tabaka yy.resmen

kafaya bak. gecenlerde cidden uzulerek sohbet ettigim bir akpliye durumdan rahatsiz oldugumu belirttim. bosver takma diyor izine gittigimizde isimize yariyor diyor. icimden lan mal ulke elden gidiyor battik diye uzuluyorum adamlar eurolarini dusunuyo. vallahi de yazik billahide yazik. ilk donem oy verdigime lanet olsun bunlara.

kafaya bak. gecenlerde cidden uzulerek sohbet ettigim bir akpliye durumdan rahatsiz oldugumu belirttim. bosver takma diyor izine gittigimizde isimize yariyor diyor. icimden lan mal ulke elden gidiyor battik diye uzuluyorum adamlar eurolarini dusunuyo. vallahi de yazik billahide yazik. ilk donem oy verdigime lanet olsun bunlara.
dün baya bi akpli akrabam olan whatsapp grubunu terkedip hepsine karsi bagimsizligimi ilan ettim..beyinsizler..bundan sonra s... a.. kasimpasa

Kendi milletine bu kadar düşman baska bir millet var mıdır dünyada. Tamamiyle kendini düşünen bencil bir millet.

"Sayıştay’ın Karayolları Genel Müdürlüğü 2020 yılı denetim raporunda yer alan bilgilere göre, 6 otoyol projesi için toplamda 24 milyar 871 milyon dolar ve 2 milyar 988 milyon Euro garanti verildi."

Borçlar hep dolarla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt