- 1 Ağustos 2009
- 46.990
- 49.289
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberi başka bir yerde görmüştüm(altın.in)Olm sessize aldığım hesapları neden burda paylaşıyonuz ??!!!
Canın sağolsun karşimHaberi başka bir yerde görmüştüm(altın.in)
twden kaynak bulmaya çalıştım ilk gördüğümü attım hesabı tanımıyorum
Alırsın abiYazın kullanıp sattığım e-bisiklet 30 küsür bin tl olmuş, 14 bin'e satan kafama s.çayım. Yer kaplar vs diye sattım, yazın tekrar alırım demiştim.
Efso süren baskan yalıyor hala gordugum kadari ileHâlâ bunu yalayan iş adamı, buna oy veren işçi gözümde vatan hainidir. Ne az ne çok
Yalaka olduğunu belirttimEfso süren baskan yalıyor hala gordugum kadari ile
Bir şey alacağım kesin ama bu y mi olacak yoksa bisiklet mi zaman gösterecek.Alırsın abi
Vatandas kuru ekmege de muhtac olsa zengin olduklarina onlari ikna etme derdindeler bunun icin dinden milli duygulara kadar her seyi kullaniyorlarbenim inancım azalıyor arkadaş,
Her geçen gün enflasyonun önüne , kurun önüne ,pahalılığın önüne oturdukları yerden matematikle çözüm bulmaya çalışyorlar gibime geliyor. Kağıt üzerinde haa şuradan şunu alırız, burdan MB'ye dolar desteğini böyle sağlarız . Ortak noktasında hep milletin para vermesi var.
Ben devlet olsam - apaçık herkesin anlayacağı şekilde bakın devletin borcu bu , hali bu .... enflasyon bu...ben zam yapıyorum , o zam payıyla şnu şunu yapacağım diye NET konuşurum. Attım zam yaptım - derim ki bu zamdan gelen ek parayla tarıma el atıcam, yem dağıtıcam ne bilim gübre vericem vs vs.
Ya bilgi yok,kafa çalışmıyor. Ya da cesaret yok, g*t yok şeffaf olmaya.