GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Giresun'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan buradaki konuşmasında, "Faizi indireceğiz. Daha da indireceğiz. Enflasyon iniyor daha da inecek. Milletimden bu yolda bizimle beraber yürümelerini istiyorum. Yakında ekonomide bir başarıya imza atacağız. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokamadan bize yediğimiz her lokma zehirdir" dedi.​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Giresun'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan buradaki konuşmasında, "Faizi indireceğiz. Daha da indireceğiz. Enflasyon iniyor daha da inecek. Milletimden bu yolda bizimle beraber yürümelerini istiyorum. Yakında ekonomide bir başarıya imza atacağız. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokamadan bize yediğimiz her lokma zehirdir" dedi.​

iniyor mu? salı günü marketlere zam geldi yine

iniyor mu? salı günü marketlere zam geldi yine
olm çok tuhaf şeyler oluyor lan, kar marjı düşük, çözüm bekliyo benzin istasyonları. 800 tane kapanmış yanlış dinlemediysem, çözüm gelmezse ay sonuna kdr 1500 tane daha kapanabilirmiş diyolar.
marketlerde, bakkallarda herifler elektrik faturaları yüzünden dolapları azaltma yoluna gitmiş

iktidarın çizdiği tabloyla yukarıda yazdıklarım uyumsuz, kriz yok, enflasyon düşüyor diyorlar. halkta herhangi 1 tepki yok, tepki olmadıkça gittikçe yükleniyorlar. Fransa da geçen gün enflasyon ve maaşların düşüklüğünden dolayı protesto yapılmış sanırım. bizde hiçbir şey yok. Hamdolsun, çok şükür, Allah büyük. Hasan sabbah bok yemiş

tamamen saçma bir uygulamayı kaldırmaktır doğru olan...

5 aldım 2 geri verdime döndü olay....

devletimiz sagolsun 30-40 lira arasi kar ettirecek :asd:
bir kisi de sormuyor ki gotumuze %70 fatura girdikten sonra tamamini sokmuyoruz bakin demek ne kadar dogru iş. Önemli olan giren miktar mi lan.

Evet 190 lira gelen elektrik 410 lira geldi.

Doğalgaza merkezi sistemde 315 ödemişim geçen ay, bu ay 615 lira geldi.

Ben böyle işin yanına koyim.

130 lira gelen fatura 335 lira geldi. Ama düşünceli oldukları için tek faturada yüksek görenmesin diye 20 günlük ve 10 günlük şeklinde iki fatura gönderdiler.
Sana direkt tek faturada 410 kitledilerse yakışıksız olmuş.

ENAGrup Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Ocak ayında %15.52 arttı.

E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise %114.87 olarak gerçekleşti.

ENAG: Yıllık enflasyon yüzde 114.87

TÜİK: Yıllık enflasyon yüzde 48.69

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt