- 18 Temmuz 2009
- 82.106
- 239.887
- 5.263
Haklı değil miyim Penis beyağır oldu ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklı değil miyim Penis beyağır oldu ama
bence değilsinizHaklı değil miyim Penis bey
Kardeşim senin peder para basıyorda herkes basmıyorbence değilsiniz
ben de oturuşumda 400-500'ten aşağı kalkmıyorum
bu aralar böyleSenin ne ara mabadın bu kadar kalktı yav
Bir 100k kağıt yolla da yolumuzu bulalım.bu aralar böyle
o iş kolay özele gelBir 100k kağıt yolla da yolumuzu bulalım.
iniyor mu? salı günü marketlere zam geldi yineCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan Giresun'da toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan buradaki konuşmasında, "Faizi indireceğiz. Daha da indireceğiz. Enflasyon iniyor daha da inecek. Milletimden bu yolda bizimle beraber yürümelerini istiyorum. Yakında ekonomide bir başarıya imza atacağız. Türkiye'yi dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokamadan bize yediğimiz her lokma zehirdir" dedi.
olm çok tuhaf şeyler oluyor lan, kar marjı düşük, çözüm bekliyo benzin istasyonları. 800 tane kapanmış yanlış dinlemediysem, çözüm gelmezse ay sonuna kdr 1500 tane daha kapanabilirmiş diyolar.iniyor mu? salı günü marketlere zam geldi yine
Sokarken iyi soktular zaten bari acısı biraz hafiflesibdevletimiz sagolsun 30-40 lira arasi kar ettirecek
bir kisi de sormuyor ki gotumuze %70 fatura girdikten sonra tamamini sokmuyoruz bakin demek ne kadar dogru iş. Önemli olan giren miktar mi lan.
yok yav hafiflemiyor ki 30 lira hafiflese nolur yav onu da baska yerden sokuyorlar hemen.Sokarken iyi soktular zaten bari acısı biraz hafiflesib
Evet 190 lira gelen elektrik 410 lira geldi.
Doğalgaza merkezi sistemde 315 ödemişim geçen ay, bu ay 615 lira geldi.
Ben böyle işin yanına koyim.