Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.874
- 20.623
- 2.333
Öyle bir girdaba soktular ki ülkeyi ne yükseltebiliyorlar ne de düşürebiliyorlarSon Dakika; MB politika faizini 14 seviyesinde sabit bıraktı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir girdaba soktular ki ülkeyi ne yükseltebiliyorlar ne de düşürebiliyorlarSon Dakika; MB politika faizini 14 seviyesinde sabit bıraktı.
indirim mi bindirim miMotorine 1.61
senceindirim mi bindirim mi

Emin değilim ama enflasyonist etkiden dolayı emtialar aşağı kırmayıp döndüler, brent de bundan etkilendi.Normal şartlarda gelmeli cumaya kadar.
Bu arada anlamayanlar için.O değilde bu kur korumalı mevduattan sonra enflasyonu dövizle durdurmaya çalışanların da bacağına sıktılar. 18den satmayıp hala döviz tutanların parasının reel değeri bu süreçte yarı yarıya azaldı.
Bu arada anlamayanlar için.
O gün 18den sattığınız bedele X diyelim, şu an 0.8x civarı, her şeye en az %100 zam geldi, o güne göre alabiliteniz 0.4xe indi hadi ben sert hesapladım diyelim en fazla 0.5x elinizdeki para şu an.
Doğru mantıkta sürekli yükselen bir grafikte , her tarafta dolar 25 leri altın 1200 leri görecek diye söylemlerin olduğu noktada kimse bozduramazdı. Her şey bir gecede oldu , yavaş yavaş gerileyen bir durum olsa ve hala bozdurmuyorsa o insanlarda hatayı aramak doğru olandır
Amatör ve küçük bir yatırımcı olarak psikolojiyi anlıyor ve katılmıyorum. Hiç bir şey dimdik artmazdı o yüzden bir yerde bir sebeple patlayacaktı hatta o zaman da teknik kendi sebebini yaratır demiştim. Bu 8.65 olan dolarda Berat'ın istifası gibiydi, kimse bilmiyordu ama bir sebep olmalıydı.
Diğer noktaya gelirsek o gün 18den satıp gidip gayrimenkul vs almadıysan yine zararda olacaktjn enflasyondan dolayı. Benim anlatmak istediğim insanların enflasyona karşı kendilerini koruma yöntemini ellerinden aldılar şu an.
Dünyanın her yerinde bekkeyen nakit zarar ediyor şu an.
yaza girmeden millet kombiyi kapatmadan son bir keşkül dalgası ...Bursa'da 2-3 haftadır havalar güzel. Kombi çok düşük seviyede yanıyor ona rağmen 570 lira fatura geldi. %35 zammın etkisini şimdiden gördük.
![]()
TÜİK’ten izinsiz istatistiklere hapis cezası geliyor
TÜİK’ten izinsiz istatistiklere hapis cezası geliyor - AKP tarafından hazırlanan yasa taslağına göre, kullanılacak metodolojiyi TÜİK’e onaylatmadan resmi istatistiklere alternatif olacak şekilde istatistik üreterek bunları yayımlayanlara 1 yıldan 3 yıla kadar hapis cezası öngörülüyor.www.sozcu.com.tr
Hadi bakalım.
Merhabalar konu dışı olacak ama bazı başlıklara neden yorum yapma hakkımız olmadığını anlamadım biri anlatabilir mi ?
Mülteci Sorunu Nasıl Çözülecek? Örneğin yorum yapamıyorum