Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.854
- 29.234
- 2.993
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın itibariyle tekrardan dövize dönmek şart gibi görünüyor. Ytd

Ağzından bal damlıyor üstad.Ons altının olması gereken fiyat en az 3 bin dolar bence.
O yüzden ne desem boş, her şey çok pahalıyken altın hala çok ucuz.
Avrupada herhangi bi ulkede %70 enflasyon aciklansa ne olur ahbOh be %70 açıklansa ne yapardık yoksa
Muhtemelen %70 olmaması için herifler gerekli önlemleri alırlardı ama halk tepki gösterir hükümet falan değişirdi pek çoğundaAvrupada herhangi bi ulkede %70 enflasyon aciklansa ne olur ahb
Nasıl yani admirim ben anlamadım?Döviz artmayacaksa enflasyon artışı iyi, alım gücü artar biraz.
Nasıl yani admirim ben anlamadım?
İthal ürün fiyatlarıyla maaş artışı paralel olmadı kurun çok sert artmasından dolayı.Nasıl yani admirim ben anlamadım?
Doğru söylüyorsunuz. Lakin eldeki stoklar bittiği anda o fiyatlar da uçar. Millet biraz pozisyon alabilmek için eline nakit alma derdinde hala.İthal ürün fiyatlarıyla maaş artışı paralel olmadı kurun çok sert artmasından dolayı.
Kur stabil kalıp enflasyon ve buna bağlı maaş artışı olursa biraz düzelir durum.
Bu girdaptan çıkmak çok zor, gittikçe de zorlaşıyor. Global emtia fiyatları tepede, petrol tepede üstüne en az %100 kur etkisi yedik.Doğru söylüyorsunuz. Lakin eldeki stoklar bittiği anda o fiyatlar da uçar. Millet biraz pozisyon alabilmek için eline nakit alma derdinde hala.