- 18 Temmuz 2009
- 82.124
- 240.008
- 5.263
Gelecek ay alıralabilir mi?
Ev fiyatları her ay en az 100k artıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelecek ay alıralabilir mi?
artık ay bile değil, 15 günde bir güncelleme geliyor. alan illa ki çıkacak çünkü bölge olarak iyi bir yer ve satılık daire sayısı 5i geçmiyor. yazdan sonra da inşaat malzemelerinde dolar bazında %50-60 artış bekleniyor, bize yansıması ne olur kurdan dolayı kestirmesi güçGelecek ay alır
Ev fiyatları her ay en az 100k artıyor.
okuyunca kahkahayı bastım mizah konusuna mı koysaydım acabasenin ben
ülke olarak iflas açıklamalıyız
Çünkü talep var insanlar borç harç krediyle giriyorlar. Bir şeyleri kaçırma hissini tetikliyor ev olayı.artık ay bile değil, 15 günde bir güncelleme geliyor. alan illa ki çıkacak çünkü bölge olarak iyi bir yer ve satılık daire sayısı 5i geçmiyor. yazdan sonra da inşaat malzemelerinde dolar bazında %50-60 artış bekleniyor, bize yansıması ne olur kurdan dolayı kestirmesi güç
tlyi geçtim dolar bazında bile alanlar büyük karda, muhtemelen 1 sene içinde tl bazında 2x daha yapacaklar ama dolar ne olur bilememÇünkü talep var insanlar borç harç krediyle giriyorlar. Bir şeyleri kaçırma hissini tetikliyor ev olayı.
Maaşından daha fazla kredi ödemeyi dahi göze alıyor insanlar.
2019 yazında 300-400 bin lira olan evler bugün 3 milyona dayandı, kim kazandı?
Seçim sonrası liyakatli bir ekonomi yönetimi ve kavgacı olmayan dış ilişkilerle toparlanmaya başlayacağız. Başta hızlı sonra yavaşlayan hızda bir toparlanma olacak.bu işin sonu nereye varacak daha dogrusu nezaman zirveyi görüpte duragan hale gececek merak ediyorum
yoksa bu enflasyon ve dövizle arjantin venezuella gibi iç karışıklıklar başlayabilir ülkede
umarım önümüzdeki kışı atlatabiliriz reis, bu sefer ki kış harbi çetin olacak galiba geçen bloombergte şeref oğuza denk geldim iktidar partisi yandaşı olmasına rağmen o bile full karamsar konuşuyorduSeçim sonrası liyakatli bir ekonomi yönetimi ve kavgacı olmayan dış ilişkilerle toparlanmaya başlayacağız. Başta hızlı sonra yavaşlayan hızda bir toparlanma olacak.
Gram Altın: 932,27 TLAltın doludizgin yükseliyor..
Gram Altın: 929,26 TL