GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün geceki zamların ardından bu gece de yeni zamlar geliyor.

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere litrede benzine 70 kuruş, motorine 97 kuruş zam gelecekmiş!

bu zam haberlerini biriktirip bir kere de aciklasalar olmuyo mu? böylece bir kere zam gelmis olur

Toplu zam göz korkutur. Tepkiler olur.

Hem tepki olmasın, hem hazmedilsin diye tek tek ufak ufak açıklanıyor.
Sabir diliyorum. Ülkenin isleyis seklini anlamiyorum ve sanirim hicbir zaman anlayamayacam. Yani biri cikip gelse ve dese ki bana veya burdakilere maasinla atiyorum 4 5 defa deponu doldurabilirsin baska da birsey yapamazsin, yemin ederim sagcisi solcusu dincisi ateisti yaslisi genci kim varsa sokaga cikar hükümet binasini basip pompayi kralin mabadina sokar ve olayi cözer. Ama su durumda bile hükümetin yaptigi bu zamlari savunabilen insanlar var yok dünyadada ayni vesaire gibi söylemlerle. Bu durumdada tabi ic savas korkusu olabilir bazilarinda bundan tepki vermiyor olabilirler. Bilmiyorum.

Sabir diliyorum. Ülkenin isleyis seklini anlamiyorum ve sanirim hicbir zaman anlayamayacam. Yani biri cikip gelse ve dese ki bana veya burdakilere maasinla atiyorum 4 5 defa deponu doldurabilirsin baska da birsey yapamazsin, yemin ederim sagcisi solcusu dincisi ateisti yaslisi genci kim varsa sokaga cikar hükümet binasini basip pompayi kralin mabadina sokar ve olayi cözer. Ama su durumda bile hükümetin yaptigi bu zamlari savunabilen insanlar var yok dünyadada ayni vesaire gibi söylemlerle. Bu durumdada tabi ic savas korkusu olabilir bazilarinda bundan tepki vermiyor olabilirler. Bilmiyorum.
Ülkenin işleyiş şekli açık ve net. "VERGİ"

Açık sınırı 6.017,85 TL’ye,

Yoksulluk sınırı 19.602,14 TL’ye

Yaşama maliyeti 7.836,46 TL’ye yükseldi.

Türk-İş

Patron yine geçirmiş!!

SON DAKİKA: Alkollü içeceklerde ve sigarada özel tüketim vergisi oranı artırıldı. • Bir litre rakıda ÖTV tutarı 481,98 TL'den 602,48 TL'ye yükseltildi. • Sigarada 0.71 TL olan asgari maktu vergi tutarı 0.79 TL oldu.

70 lik ne kadar şimdi

O nasıl para ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt