- 12 Haziran 2011
- 72.164
- 21.747
- 2.893
Evliyim kaçak et kesmiyorum.Ne zaman kaçak et kesmeye gidiyoz? Ondan haber ver.
Ama ilgili kişiye yönlendireyim seni. >>>>> @Serkan Şafak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evliyim kaçak et kesmiyorum.Ne zaman kaçak et kesmeye gidiyoz? Ondan haber ver.
Toplu zam göz korkutur. Tepkiler olur.bu zam haberlerini biriktirip bir kere de aciklasalar olmuyo mu? böylece bir kere zam gelmis olur
Sabir diliyorum. Ülkenin isleyis seklini anlamiyorum ve sanirim hicbir zaman anlayamayacam. Yani biri cikip gelse ve dese ki bana veya burdakilere maasinla atiyorum 4 5 defa deponu doldurabilirsin baska da birsey yapamazsin, yemin ederim sagcisi solcusu dincisi ateisti yaslisi genci kim varsa sokaga cikar hükümet binasini basip pompayi kralin mabadina sokar ve olayi cözer. Ama su durumda bile hükümetin yaptigi bu zamlari savunabilen insanlar var yok dünyadada ayni vesaire gibi söylemlerle. Bu durumdada tabi ic savas korkusu olabilir bazilarinda bundan tepki vermiyor olabilirler. Bilmiyorum.Toplu zam göz korkutur. Tepkiler olur.
Hem tepki olmasın, hem hazmedilsin diye tek tek ufak ufak açıklanıyor.
Ülkenin isleyis seklini anlamiyorum
Ülkenin işleyiş şekli açık ve net. "VERGİ"Sabir diliyorum. Ülkenin isleyis seklini anlamiyorum ve sanirim hicbir zaman anlayamayacam. Yani biri cikip gelse ve dese ki bana veya burdakilere maasinla atiyorum 4 5 defa deponu doldurabilirsin baska da birsey yapamazsin, yemin ederim sagcisi solcusu dincisi ateisti yaslisi genci kim varsa sokaga cikar hükümet binasini basip pompayi kralin mabadina sokar ve olayi cözer. Ama su durumda bile hükümetin yaptigi bu zamlari savunabilen insanlar var yok dünyadada ayni vesaire gibi söylemlerle. Bu durumdada tabi ic savas korkusu olabilir bazilarinda bundan tepki vermiyor olabilirler. Bilmiyorum.
Gram Altın: 980,36 TLGram Altın: 975,12 TL
Su da içmeyin be kardeşim amma nankörsünüz ha
Eskiden yağmur suyu içiyıdıkArkadaki dayı heralde hobbitleri kovalayan orclar arasında yolda geçti hayatı - Orta Çağ'a davet edelim kendisini.
Patron yine geçirmiş!!
SON DAKİKA: Alkollü içeceklerde ve sigarada özel tüketim vergisi oranı artırıldı. • Bir litre rakıda ÖTV tutarı 481,98 TL'den 602,48 TL'ye yükseltildi. • Sigarada 0.71 TL olan asgari maktu vergi tutarı 0.79 TL oldu.
400 lira fiyatı70 lik ne kadar şimdi
O nasıl para ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Su da içmeyin be kardeşim amma nankörsünüz ha
70 lik ne kadar şimdi
O nasıl para ya
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi