Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.919
- 29.265
- 2.993
Kamu bankaları 500.000 TL’den fazla konut kredisi vermiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katiliyorum. Ayrica, cekirdek enflasyonu dusuyo ABDnin. Savas'in da bitme durumu ortaya cikarsa Ocak aylari gelmeden saglam bir cosma olur piyasalarda 2 ayligina. Ama 2020-2021deki gibi bol para olmayacak piyasalarda o yuzden ucuk yukselisler beklemiyorum yakin donemde.Abd enflasyonu %9.
Euro bölgesinde de faiz arttırımları gelecektir.
Btw bu aydan sonra beklentilerin satın alındığını ve dolar endeksinin gerilemeye başlamasını bekliyorum.
Borsalar ve kriptolar dip yapıp geri dönüşe başlayacaktır.
kanunlara göre mümkün değil galibaKasımda seçim olması lazım
Japonya küçük bir ülke ama 30dan fazla nükller santrali var. Eğer bu nükleerleri olmasa belki bu kadar ekonomik olarak kalkınamazlardı japonya, kore örneğin hep böyle. Enerji bağımlılıığı ve ithalatı bir ülkeye kamburdur yüktür malesef.Fena silkeleniyoruz akaryakıt konusunda.
Japonya yeni 6 nükleer santral yapacakmış. Enerji krizi sanırım nükleere bakışı da değiştirecek mecburi olarak.
Konut satışları bayağı bir duraksadı son 2-3 haftadırKamu bankaları 500.000 TL’den fazla konut kredisi vermiyor.
Artık isteseler bile hükümet değişmeden düzelme olmayacak sanmıyorum. cds 900 olması için batmak lazım.İsteyerek bilerek yapıyorlar başka hiç birşey aklıma gelmiyor ne kadar götürürsek kar olarak bakıyorlar seçilemeyeceklerini adı gibi biliyorlar .
Bu CDS konusunun ciddiyeti anlaşılamıyor. Dışa bağımlı ülke olmasak hadi neyse ama şu anki kontjonktürde ciddiyetin farkında değiliz.
Bu öyle dolar yükseldi vs ile ifade edilecek mevzu değil.
Evet ben ümitliyim.Heis biz Venezuela, Arjantin değiliz; değişim olursa zor olur, uzun sürer ama toparlarız, dünyadaki genel buhran bittiğinde pozitif ivmelenmeden bizdeki değişimle daha fazla nasibimizi alır daha da pozitif ayrışırız diğer ülkelere göre diyordunya o görüşün devam ediyor mu?
Yeni gelen inanılmaz bir borç, kur yükü, elde avuçta bir şey kalmamış şekilde gelecek.