GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 1 seneye kadar kyk alanlar ihya oldu bu kararla.

Bu devlete borç ödenmez.
Önümüzdeki sene herkes deli gibi KYK’ya saldiracak, bedavadan para gibi bir şey, ana parayi 6 sene sonra ödüyorsun, okumaya hevesi olmayan adam bile saldiracak, bunun önüne nasil geçecekler acaba

Sen gidip kyk i buzdolabi fiyatindaki artisa gore faizlersen olacagi bu. Git yasal faiz neyse onu islet. Bastan asagi sacmaliklar ulkesi

e devlet'e baktim simdi benim hala ayni duruyor
30k almıştım faiz ile birlikte 42k flndı
hala 42k gorunuyor

kyk borclari silindi eyt de gelecek Erdogan ile devamke , yapilan icraatleri milletimiz karsiliksiz birakmayacaktir suphesiz.

Beyler bişey sorucam ben 19.600 e imza atmıştım geri ödemesi 27.600 yazıyordu yine aynı değişmemiş ödeme de bu ay başladı

valla bnen bu paralari oderken oglan 18 yasina gelince en azindan bir araba aliriz gozuyle bakiyordum artik bu enflasyon artisi ile imkansiz

10 senesi dolsun bozdururum artik yapacak birsey yok
Bireysel emeklilik baştan sona bir hatadır. Sizin kurtulmanız gayet doğru bir aksiyon, çocuğu da direkt iptal etmenizi tavsiye ederim.
Kurtulmak gerekir derken şayet mevcut yüksek enflasyon ortamında olmasaydık bile bu sistem size gerçek anlamda bir getiri sağlamayacaktı zaten.
Nacizane tavsiyem çocuğunuz için %80 borsa ve %20 altın şeklinde sepet yapmanız. Bu oranları koruyacak şekilde her ay belirlediğiniz hisseden alarak devam etmeniz Melih bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt