Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
KYK borçlarından faiz silindi. Kaybetme korkusu insana halkını zorla nasıl düşündürtüyor ama.
Diş hekimliğinin garibanlığını ben çektim 5500 maaşa bağlandı son sınıflar harbi büyük cenabetim yaSon 1 seneye kadar kyk alanlar ihya oldu bu kararla.
Bu devlete borç ödenmez.
Önümüzdeki sene herkes deli gibi KYK’ya saldiracak, bedavadan para gibi bir şey, ana parayi 6 sene sonra ödüyorsun, okumaya hevesi olmayan adam bile saldiracak, bunun önüne nasil geçecekler acabaSon 1 seneye kadar kyk alanlar ihya oldu bu kararla.
Bu devlete borç ödenmez.
e devlet'e baktim simdi benim hala ayni duruyor
30k almıştım faiz ile birlikte 42k flndı
hala 42k gorunuyor
Oha benim de 42 bine devlet'e baktim simdi benim hala ayni duruyor
hala 42k gorunuyor
Bireysel emeklilik baştan sona bir hatadır. Sizin kurtulmanız gayet doğru bir aksiyon, çocuğu da direkt iptal etmenizi tavsiye ederim.valla bnen bu paralari oderken oglan 18 yasina gelince en azindan bir araba aliriz gozuyle bakiyordum artik bu enflasyon artisi ile imkansiz
10 senesi dolsun bozdururum artik yapacak birsey yok
Aynisi bende de varBeyler bişey sorucam ben 19.600 e imza atmıştım geri ödemesi 27.600 yazıyordu yine aynı değişmemiş ödeme de bu ay başladı
daha yeni açıklandı ancak yarına sisteme yansıre devlet'e baktim simdi benim hala ayni duruyor
hala 42k gorunuyor
daha yeni açıklandı ancak yarına sisteme yansır
sistem çökmüş zaten sorgulama yapayım dedim
düzelir renktaş benimde 41 bin tl görünüyor.Kesin düzelir demi yani