GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki 11 TL olan benzin de 7-8 TL olacak mı ?

Olmazsa ne anladım ben bu işten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Normalde akşam zam gelmesi gerekiyormuş o iptal olmuş diye okudum. Son 10 gündeki zamlar ne olur bilmem. Bu ülke tuhaf bir ülke, insanlar sadece zam yapmaya alışık. Daha önce böyle bir olay yaşanıp da toplu halde indirim oldu mu bilemiyorum.

13 saatte 18.40 liradan 11 liraya indi, dün 5'e kadar satmadıysa dövizini yüksekten satabilen kimse yok. Gece hacmi çok zayıf kalmış.

Ciddi şekilde terste kalan bir kitle oluştu.

Hep derim kolay para yoktur, herkes kazanıyorsa o iş patlar, süründürecekler şimdi.
3039.jpg

Şaka maka tek hanelere inecek gibi tekrar. Bu bir günde %50 değer kazanması demek.

Normalde akşam zam gelmesi gerekiyormuş o iptal olmuş diye okudum. Son 10 gündeki zamlar ne olur bilmem. Bu ülke tuhaf bir ülke, insanlar sadece zam yapmaya alışık. Daha önce böyle bir olay yaşanıp da toplu halde indirim oldu mu bilemiyorum.

Bez parası günlük değişiyor

Kediye kum alıyoruz 250 TL olmuş, 135 liraydı

5lt yağ 170 tl

Acilen bir fiyat inceleme komisyonu kurulması lazım marketlerin gözünün korkutulması gerekir

dün 18 liradan 1 milyon dolar bozduran adam bugün 11 liradan dolar toplasa 600 bin dolara yakın kara geçiyor 12 saatte 600 bin dolar! akpli godomanlar milleti iyi s....i!!

dün 18 liradan 1 milyon dolar bozduran adam bugün 11 liradan dolar toplasa 600 bin dolara yakın kara geçiyor 12 saatte 600 bin dolar! akpli godomanlar milleti iyi s....i!!

Sadece AKPli kodamanlar değil Merkez Bankası da aynı mantıkla hareket ediyor olsa gerek

Halkın elindeki dövizi toplayacaklar işte

Bu konuda devletin bişey yapması lazım. Serbest piyasa diye rahat bırakırsa kimse indirim yapmaz dediğin gibi

Allah'ını seven biri Bilal'e anlatır gibi anlatsın neler olduğunu. Twitter'da, burada, ekşide her yerde herkes ekonomi profesörü gibi yorumlar yapıyor.

Ben vatandaş olarak cüzdanıma ne oldu gece? Ne olacak? Ti'ye alana ağır küfür ederim. Cevap için teşekkürler.

Bir yandan iyi bir yandan kötü oldu. Seçime girsek rahat seçilirler şu an sevinsem mi bilemedim

Allah'ını seven biri Bilal'e anlatır gibi anlatsın neler olduğunu. Twitter'da, burada, ekşide her yerde herkes ekonomi profesörü gibi yorumlar yapıyor.

Ben vatandaş olarak cüzdanıma ne oldu gece? Ne olacak? Ti'ye alana ağır küfür ederim. Cevap için teşekkürler.
tahircim fakirsen daha fakir olacaksın zenginsen daha zengin olacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt