GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sizin mantık su, dolar bizim rakip döviz kesin iner / inşallah iner.

Borsa da böyle bir mantık yoktur.

Parayı koklarsin.

Bu kurda Dolar 20'ye çok yakın. Bugün de oranı %71 e artmış bile. Neyseki artmadan yüklü girebildim.

5 saatte anca 4₺ azalan dolar size kalsa 6'ya falan düşecek, şaka gibisiniz.
hashjashjsahj:D:D

Allah'ını seven biri Bilal'e anlatır gibi anlatsın neler olduğunu. Twitter'da, burada, ekşide her yerde herkes ekonomi profesörü gibi yorumlar yapıyor.

Ben vatandaş olarak cüzdanıma ne oldu gece? Ne olacak? Ti'ye alana ağır küfür ederim. Cevap için teşekkürler.

Mahire anlatır gibi anlatalım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Allah'ını seven biri Bilal'e anlatır gibi anlatsın neler olduğunu. Twitter'da, burada, ekşide her yerde herkes ekonomi profesörü gibi yorumlar yapıyor.

Ben vatandaş olarak cüzdanıma ne oldu gece? Ne olacak? Ti'ye alana ağır küfür ederim. Cevap için teşekkürler.
Bir şey değişmedi hayatında Maho fakir olaraktan zenginin zararını ödeyeceğiz

kasa eksideydi fırsattan istifade dış borcu ödemek için dolar toplayacaklar ne güzel!!

Fiat ve reno fiyat güncelliyor bakalım ne kadar düşçek

coca cola zam yapmış ürünlerine

FHHNXqHXsAAxRc8

rte resmen muhalefete şah mat çekti şimdi birde emeklilere ve memurlara %35-40 zam yapıp seçime giderse %60 ile yeniden seçilir.
Bunca olan bitenden sonra yeniden seçilebilir yani öyle mi? Şark kurnazlığı yapıp ali cengiz oyunu çevirmek %60 ile yeniden seçilmek için yeterli olabilir yani?

Herif mütevazi bir birikimi bulunup da parasının değerini korumaya çalışan insanlardan çaldı ve paradan para kazanan al-satçı zenginlere verdi. Bir de üstüne yine halkın üzerine binecek şekilde sınırsız faiz yükü getirdi. Normal şartlarda karşısındaki aday parmak arası polaris terlik olsa kaybetmesi gereken eleman, tüm bu olan bitene rağmen seçilebiliyorsa helal olsun. Bu ülkeye her şey müstahak.

Vay amq memlekete bak.

Bankaya kosup tl üzeri kredi cekip döviz alanlari batirdilar, büyük ihtimal döviz düsünce kosa kosa döviz burolarina giden millet kredi ile aldi dövizi daha düsükten bozdurdu simdi döviz tekrar yükselirse adamlar resmen batacak.

Yalnız bu gizli faiz artırımının ekonomiye büyük bir yük getirmesi sonrasında da kaçınılmaz olarak enflasyona sebep olması gerekmiyor mu? Para basmayacaklarsa vergi mi artıracaklar olayı nedir anlayamadım tam hala.

Seçim ekonomisine geçildi diyenler çoğunlukta. 1-2 aya belli olur sanırım.

Bunca olan bitenden sonra yeniden seçilebilir yani öyle mi? Şark kurnazlığı yapıp ali cengiz oyunu çevirmek %60 ile yeniden seçilmek için yeterli olabilir yani?

Herif mütevazi bir birikimi bulunup da parasının değerini korumaya çalışan insanlardan çaldı ve paradan para kazanan al-satçı zenginlere verdi. Bir de üstüne yine halkın üzerine binecek şekilde sınırsız faiz yükü getirdi. Normal şartlarda karşısındaki aday parmak arası polaris terlik olsa kaybetmesi gereken eleman, tüm bu olan bitene rağmen seçilebiliyorsa helal olsun. Bu ülkeye her şey müstahak.

Vay amq memlekete bak.

Asgari ücret 400 $ oldu afişini assak her köşeye %30’ oy getirir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalnız bu gizli faiz artırımının ekonomiye büyük bir yük getirmesi sonrasında da kaçınılmaz olarak enflasyona sebep olması gerekmiyor mu? Para basmayacaklarsa vergi mi artıracaklar olayı nedir anlayamadım tam hala.

Seçim ekonomisine geçildi diyenler çoğunlukta. 1-2 aya belli olur sanırım.
Şu emekli/memur maasları, 3600 ve eyt mevzuları da aciklansin, anket yaptirir reis hemen. Olumluysa, ki bence olumlu yansiyacak. Şubatta secime gidiyoruz derler. Baharda da sandigi koyunların önüne koyarlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt