Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.861
- 29.243
- 2.993
resmen ağzıyla itiraf etmiş reis açıkladıklarıyla gerçek ensflasyon arasında fark olduğunu!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
resmen ağzıyla itiraf etmiş reis açıkladıklarıyla gerçek ensflasyon arasında fark olduğunu!
Ekonomi konusunda nasıl yanlış olmayan, düzgün bir açıklama yapamıyorlar anlamıyorum. Bildiğim kadarıyla 21 tane danışmanı var, bir tanesi çıkıp uyaramıyor mu bu adamı?
18,4918.50 h.o
Ben de PC toplarım diyordumda araba fiyatına PC alacak kadar kafayı yemedim.Lisedeyken iki sene de bir en iyisinde pc toplardım şimdi gelinen noktaya bakınca yazıklar olsun diyorum.
Rezil durumdayız Hekim beyBen de PC toplarım diyordumda araba fiyatına PC alacak kadar kafayı yemedim.
Hekim bey degisik bir dongu icindeyiz bunun meali yokBen de PC toplarım diyordumda araba fiyatına PC alacak kadar kafayı yemedim.
Aynı fikirdeyim 2015 yılında aldığım monster PCyi toplamda 20 kez kullanmamışımdır şuan aldığım fiyatın 4 katına satabilecek durumdayım. Ben kredi ile ev alırken herkes o fiyata ev almak delilik diyordu şimdi aynı ekip sudan ucuza almışsındı diyor. Ülkede iyi maaş alan kesimdeyim(güya), PS veya PC oyunu alırken 40 defa düşünüyorum 1000tl verilir mi diye(eşime araba alamıyorum bu arada). Allah asgari ücretliye veya ona muhtaç olan sabır versin.Hekim bey degisik bir dongu icindeyiz bunun meali yok
Pc parasi-araba parasi
Araba parasi-ev parasi oldu ilginc
@Gökhan Sancak ana bayi diye biliyorum yada altin madeni varAltın birikimi yapanlar nereden alıyorsunuz? Kuyumcu mu, bankadan gram mı yoksa gram altın satan sitelerden mi?
Lan olmPc toplayacaginiza araba toplayin.

sistemim nasıl kuzen yorumunu alayım
Ekli dosyayı görüntüle 179417
Benim 5600 işlemciyi sana versem bilgisayar sevinçten ağlamaya başlar.laptopın anakartı yandı bunla devam bir süre![]()