GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
resmen ağzıyla itiraf etmiş reis açıkladıklarıyla gerçek ensflasyon arasında fark olduğunu!

resmen ağzıyla itiraf etmiş reis açıkladıklarıyla gerçek ensflasyon arasında fark olduğunu!

Ekonomi konusunda nasıl yanlış olmayan, düzgün bir açıklama yapamıyorlar anlamıyorum. Bildiğim kadarıyla 21 tane danışmanı var, bir tanesi çıkıp uyaramıyor mu bu adamı?

Ekonomi konusunda nasıl yanlış olmayan, düzgün bir açıklama yapamıyorlar anlamıyorum. Bildiğim kadarıyla 21 tane danışmanı var, bir tanesi çıkıp uyaramıyor mu bu adamı?

Zamanında Stalin darbe korkusuyla iyice paranoyaklaşıp etrafındaki liyakat sahibi herkesi öldürtmüş. Etrafında sadece korkudan Stalin'in her dediğini onaylayan dalkavuklar kalmış. Öyle ki özel doktorlarını bile ya öldürtmüş ya da sürgüne yollamış. İşin sonunda da etrafında kendini tedavi edebilecek bir doktor kalmadığı için kendi kusmuğunda boğularak gebermiş. Bu hikaye geldi aklıma nedense.

Altın birikimi yapanlar nereden alıyorsunuz? Kuyumcu mu, bankadan gram mı yoksa gram altın satan sitelerden mi?

Hekim bey degisik bir dongu icindeyiz bunun meali yok

Pc parasi-araba parasi
Araba parasi-ev parasi oldu ilginc
Aynı fikirdeyim 2015 yılında aldığım monster PCyi toplamda 20 kez kullanmamışımdır şuan aldığım fiyatın 4 katına satabilecek durumdayım. Ben kredi ile ev alırken herkes o fiyata ev almak delilik diyordu şimdi aynı ekip sudan ucuza almışsındı diyor. Ülkede iyi maaş alan kesimdeyim(güya), PS veya PC oyunu alırken 40 defa düşünüyorum 1000tl verilir mi diye(eşime araba alamıyorum bu arada). Allah asgari ücretliye veya ona muhtaç olan sabır versin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt