Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.231
- 21.139
- 1.848
borsa düşüşte
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
...Borsa'da sert bir geri çekilme ihtimali görüyorum.
Bitcoin alıp liraya çevirmek diye tahmin ediyorum.Yurt dışından (ABD) Türkiye'ye para göndermede en kolay ve en az maliyetli yöntem hangisi?
HSBC varsa deneyebilirsin turkiyede de hsbc ac ben ucretsiz yolluyorum ancak dolar donustururken ufak bir kayip oluyordu sende olmaz direk dolar yollayacaksin.Yurt dışından (ABD) Türkiye'ye para göndermede en kolay ve en az maliyetli yöntem hangisi?
Kağıttan okuduğu cümlenin anlamını kendisinin bile bilmediğine eminim. Eline tutuşturmuşlar kağıdı gözünü ayırmadan okuyor. Lisede falan böyle sunum yapsak sopayla kovalardı hocalar.
Wise(transferwise)Yurt dışından (ABD) Türkiye'ye para göndermede en kolay ve en az maliyetli yöntem hangisi?
Algo.Yurt dışından (ABD) Türkiye'ye para göndermede en kolay ve en az maliyetli yöntem hangisi?
Olaya heteredoks yaklasmamalisinKahrolsun bağzı epistemolojik kopuşlar.
Kendisine okutulan bu cümleden bir bok anlamadığına eminim.
Binance global ve binance tr hesapları aç kendine. Bitcoin veya alt coin almana gerek yok. Direkt olarak usd'yi binace tr hesabına aktar. Oradan da 'kendi adına' Türkiye'deki büyük bankalardan birinde açtığın hesaba transfer et ( eğer tevdiat yani yp hesabı açarsan direkt usd olarak da aktatarbilirsin)Bitcoin alıp liraya çevirmek diye tahmin ediyorum.
Ben bunu okuyana değil yazdırana İrving Fisher boydan girsin istiyorum.
Ulan vitaminsiz, neoklasik iktisadin kendisi zaten davranışsal temellidir. Tüh sizin liyakatinize.