GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yurt dışından (ABD) Türkiye'ye para göndermede en kolay ve en az maliyetli yöntem hangisi?

Özellikle aralık ayı enflasyonu ile beraber baz etkisiyle enflasyon oranında bir düşük yaşanacak. Bilim düşmanlarının yapacağı manipülasyonu şimdiden görüyorum.

Kağıttan okuduğu cümlenin anlamını kendisinin bile bilmediğine eminim. Eline tutuşturmuşlar kağıdı gözünü ayırmadan okuyor. Lisede falan böyle sunum yapsak sopayla kovalardı hocalar.

Çok iyi fikir sayın bakanım söylediğinizi biraz daha açar mısınız diye sorsan far görmüş tavşana dönecek🤣

Bitcoin alıp liraya çevirmek diye tahmin ediyorum.
Binance global ve binance tr hesapları aç kendine. Bitcoin veya alt coin almana gerek yok. Direkt olarak usd'yi binace tr hesabına aktar. Oradan da 'kendi adına' Türkiye'deki büyük bankalardan birinde açtığın hesaba transfer et ( eğer tevdiat yani yp hesabı açarsan direkt usd olarak da aktatarbilirsin)

Herif uydurma yüksek lisans makale basligi gibi cümle kurmuş ya lan

Ben bunu okuyana değil yazdırana İrving Fisher boydan girsin istiyorum.

Ulan vitaminsiz, neoklasik iktisadin kendisi zaten davranışsal temellidir. Tüh sizin liyakatinize.

Neresi düzeltsem diğer yerler açıkta kalır.
Bu cümleyi kuran her kimse, neoklasizimden, heterodoks-ortodoks politikalardan ve davranışsal-rasyonel beklentiler karşılaştırmasından haberi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt