- 21 Ocak 2010
- 72.819
- 51.244
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gezi mahvetti yaOha aradaki farkla geçen sene 2021 mart ayında perwol alıyordum yav. 5e katlamış durumda enfes son yılları saymayalım biz en iyisi.
Hatta son 5 seneyi saymazsak eğer ekonominin bu halde olmasının sebebi 15 temmuz ve geziciler kardeşim.
üstad yeni 1 apartman dikiyolar, altta 2 ya da 3 dukkan var. A101 bim şok geliyor direkt. Son dönem Migrosta bu kervana katildi.Şu dönemde marketci olmak varmış en kral mühendisten bile daha fazla kazanıyor Türkiye şartlarında ,istediği ürüne dilediği zaman istediği kadar zam yapabiliyor ve karışan edende yok müthiş güzel iş ,yakıt fiyatları sabit gitsin döviz sabit gitsin yine zam yapıyor herifler![]()
tarım kredi kooperatifleri var kank. reis onlara rakip yapacaküstad yeni 1 apartman dikiyolar, altta 2 ya da 3 dukkan var. A101 bim şok geliyor direkt. Son dönem Migrosta bu kervana katildi.
Bunlara bi dur diyecek yok mu. Pirana sürüsü gibi cogaliyolar. Midem bulaniyor artik bu durumdan
Her binanin altina dukkan yapılmasına izin vermesinler. Bir Türkiye'de görüyorum bunu.üstad yeni 1 apartman dikiyolar, altta 2 ya da 3 dukkan var. A101 bim şok geliyor direkt. Son dönem Migrosta bu kervana katildi.
Bunlara bi dur diyecek yok mu. Pirana sürüsü gibi cogaliyolar. Midem bulaniyor artik bu durumdan
Sigorta kasko yaptırdım 7 bin küsur tuttu. 3 aydır şoku atlatamadım.2013 Renault Clio Trafik Sigorta Teklif’i araç bana ait değil, kazasız
Bir de o cikti basimiza lan dogru unuttum onu. Iyi hatirlattintarım kredi kooperatifleri var kank. reis onlara rakip yapacak
Eskiden burada da acamiyordun sonradan degistirdilerHer binanin altina dukkan yapılmasına izin vermesinler. Bir Türkiye'de görüyorum bunu.
ben kasko 9bin trafik 3.339 odedimSigorta kasko yaptırdım 7 bin küsur tuttu. 3 aydır şoku atlatamadım.
Tesla düşünsüninşallah TOGG satışları başlayınca fazla verecek hazinemiz hüloğğğğğğğ!
Türkiye'de dış ticaret açığı Ekim ayında %430 arttı, 10 aylık açık 90 milyar doları aştı.