GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ticaret Bakanı Muş: Son yılları saymazsak, AK Parti döneminde enflasyon ortalaması yüzde 8-9 civarındadır.​

son yılları saymayın arkadaşlar

Su siralar araba almak istiyorum. Galeriye gidip ben son yillardaki enflasyonu saymiyorum 3 yil oncesinin fiyatlarina gore araba almak istiyorum desem ne derler acaba?

Su siralar araba almak istiyorum. Galeriye gidip ben son yillardaki enflasyonu saymiyorum 3 yil oncesinin fiyatlarina gore araba almak istiyorum desem ne derler acaba?
onu da düşündüm yarın bir gün patron şey diyebilir: son 2 yılı saymazsak sen benim için çalışmıyorsun, maaş yok

Belki inanmazsin ama 2019da bir ise girismistik suan orada kazandigimiz paranin 5 katini kazaniyoruz ama o aldigimiz ilk paralarin bereketi yok
Şu anda çalıştığım yere ilk olarak asgari ücretin böyle sembolik biraz üstü ile başladım. O sıralarda her ay 2 kere başka şehire arkadaşlara gider, yer içerdim ve ayı çok rahat bitirirdim. Hee ayrıca her hafta sonu 1 aktivitem olurdu.
Şimdi asgari ücretin çok üstünde aldığım maaş ama yeme içme+fatura+kira maaş bitiyor.

3.5 maaş asgari ücret alıyorum yıl bazında neredeyse ama 2.5 asgari ücret aldığım 2018'den deli gibi fark var.

Gram Altın: 982,30 TL
Çeyrek Altın: 1.623,22 TL

Dolar: 18,62 TL
Euro: 18,47 TL

Gram Altın: 988,63 TL
Çeyrek Altın: 1.633,67 TL

Dolar: 18,62 TL
Euro: 18,44 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt