Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.987
- 102.126
- 5.238
Yarın bankaya gidip son yıllardaki borcumu saymazsak benim size borcum yok diyeceğim.Son yıllarda ulkeyi temel karamollaoglu yönettiği için saymayacagiz elbette..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarın bankaya gidip son yıllardaki borcumu saymazsak benim size borcum yok diyeceğim.Son yıllarda ulkeyi temel karamollaoglu yönettiği için saymayacagiz elbette..
Ticaret Bakanı Muş: Son yılları saymazsak, AK Parti döneminde enflasyon ortalaması yüzde 8-9 civarındadır.
son yılları saymayın arkadaşlar
ne kadar icerdesin kralYarın bankaya gidip son yıllardaki borcumu saymazsak benim size borcum yok diyeceğim.
Su siralar araba almak istiyorum. Galeriye gidip ben son yillardaki enflasyonu saymiyorum 3 yil oncesinin fiyatlarina gore araba almak istiyorum desem ne derler acaba?
onu da düşündüm yarın bir gün patron şey diyebilir: son 2 yılı saymazsak sen benim için çalışmıyorsun, maaş yokSu siralar araba almak istiyorum. Galeriye gidip ben son yillardaki enflasyonu saymiyorum 3 yil oncesinin fiyatlarina gore araba almak istiyorum desem ne derler acaba?
30-40 arasıne kadar icerdesin kral
Haklı adam son 10 yılı saymazsak bende 30lu yaşlarimın başındayım.Ticaret Bakanı Muş: Son yılları saymazsak, AK Parti döneminde enflasyon ortalaması yüzde 8-9 civarındadır.
son yılları saymayın arkadaşlar
Yarisi da bende var30-40 arası
önümüzdeki zamlara bakacağız. halbuki geçen sene ne harcıyorsam onu harcıyorum birim olarak.Yarisi da bende var
Belki inanmazsin ama 2019da bir ise girismistik suan orada kazandigimiz paranin 5 katini kazaniyoruz ama o aldigimiz ilk paralarin bereketi yokönümüzdeki zamlara bakacağız. halbuki geçen sene ne harcıyorsam onu harcıyorum birim olarak.
Şu anda çalıştığım yere ilk olarak asgari ücretin böyle sembolik biraz üstü ile başladım. O sıralarda her ay 2 kere başka şehire arkadaşlara gider, yer içerdim ve ayı çok rahat bitirirdim. Hee ayrıca her hafta sonu 1 aktivitem olurdu.Belki inanmazsin ama 2019da bir ise girismistik suan orada kazandigimiz paranin 5 katini kazaniyoruz ama o aldigimiz ilk paralarin bereketi yok
altindan iyi kar yaptim da bi seye yaramicak isteGram Altın: 988,63 TL
Çeyrek Altın: 1.633,67 TL
Dolar: 18,62 TL
Euro: 18,44 TL