Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.810
- 109.643
- 4.878
Milyonluk değil ama boyumu asan iki kredi cektim bende son 1 ayda. Gelecek yıl primle falan kapatırımKeşke milyon liralık kredi cekseydim zamanında. Seneye asgari ücretle oderdim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milyonluk değil ama boyumu asan iki kredi cektim bende son 1 ayda. Gelecek yıl primle falan kapatırımKeşke milyon liralık kredi cekseydim zamanında. Seneye asgari ücretle oderdim
3 krediye girip 2 kredi kartı fulleyince erkeklerBen maaşa zam istiyorum, alım gücü hiç bir zaman Türkiye de yükselmedi.
Normalde 5 TL olan ekmek yeni yılda asgari ücret 8.5-9 bin seviyesinde olursa, 2023'de 9-10 TL'yi görür rahatlıkla.Bu ülkede sadece maaşa yapılacak zamla ürünlere zam geldiğini düşünüyorsanız biraz saflık olur sanki ha arkadaşlar
Cok yanlis bi dusunce.Ben maaşa zam istiyorum, alım gücü hiç bir zaman Türkiye de yükselmedi.
Reis 10 k yapıp raconu keser.
Bu ülkede sadece maaşa yapılacak zamla ürünlere zam geldiğini düşünüyorsanız biraz saflık olur sanki ha arkadaşlar
üzülüyorum adamcağıza
5500 maas alip birikim yapanlar var lan. Nasil yasiyorlar bunlar6000 bile çok bunlara reis! Zaten şükredip geçiniyorlar.
olsun temmuz varBakan açıkladı; 2023 yılında doğalgaz ve elektrike zam olmayacakmış.
![]()
Yılbaşında doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacak - ensonhaber.com
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni yılla birlikte doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacağını söyledi.www.ensonhaber.com
O da bir şey mi? 3500 lira emekli maaşı alıyorum. Artıyor diyenler var.5500 maas alip birikim yapanlar var lan. Nasil yasiyorlar bunlar
seçimden sonra yapıştırırlar.Bakan açıkladı; 2023 yılında doğalgaz ve elektrike zam olmayacakmış.
![]()
Yılbaşında doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacak - ensonhaber.com
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yeni yılla birlikte doğalgaz ve elektriğe zam yapılmayacağını söyledi.www.ensonhaber.com
Ana baba evinde kalıyorlar. Kira, fatura, sigara, alkol, karı-kız muhabbetleri yok. Ot gibi yaşayıp her ay 2-3 bin kenara atan adamlar biliyorum.5500 maas alip birikim yapanlar var lan. Nasil yasiyorlar bunlar
Yaşamak mı lan o?Ana baba evinde kalıyorlar. Kira, fatura, sigara, alkol, karı-kız muhabbetleri yok. Ot gibi yaşayıp her ay 2-3 bin kenara adamlar biliyorum.

Nefes alıyorlar gördüğüm kadarıylaYaşamak mı lan o?![]()