Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.933
- 102.091
- 5.238
Kaç aylık maaşınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç aylık maaşınız?
İş Kur da onu da yapıyorlar yahu. Hizmet aşkı ile yanıyorlar.Açık açık vatandaşı Skn de rahatlayın bu nedir ya
Aynen bizim millete caydırıcı ceza vermediğin sürece akıllanmaz.Cezalara gelen her turlu zammı destekleriz.
Buna acımam işte. Bu gibi şeylere zam gelsin, trafikteki okuzlerden bıktım
Aramızda trafik canavarı varmis.Abicigim saçma sapan yerlere 50 hız sınırı koyuyorlar kazara 80 le geçsen 4 bin lira ceza mantıklı mı Allah aşkına yoksa alkollü araç kullananın drift yapanın ebesine atla umrumda değil..
Şahir içinde 50 ile gitmek kadar doğal bir şey yok sen o 80 ile giderken önüne aniden biri çıksa duruş mesafesi ile 50 ile giderken ki duruş mesafesi vereceğin refleks hesaplarsan her türlü çarparsın. O yüzden kurallara uymaya davet ediyorum yeni arabalar gittiğini hissettirmiyor sana ama 30 km lik fark büyük bir fark.Abicigim saçma sapan yerlere 50 hız sınırı koyuyorlar kazara 80 le geçsen 4 bin lira ceza mantıklı mı Allah aşkına yoksa alkollü araç kullananın drift yapanın ebesine atla umrumda değil..
Ilk 4 sıra en yuksek ceza grubuna dahil edilmeli. Düşük o rakamlar
Şahir içinde 50 ile gitmek kadar doğal bir şey yok sen o 80 ile giderken önüne aniden biri çıksa duruş mesafesi ile 50 ile giderken ki duruş mesafesi vereceğin refleks hesaplarsan her türlü çarparsın. O yüzden kurallara uymaya davet ediyorum yeni arabalar gittiğini hissettirmiyor sana ama 30 km lik fark büyük bir fark.