GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de kadın olsam ben de dibine kadar sömürürüm. Yalnız 19k arabamın mazotuna yetmez.

TL ile borçlanıp üstüne eldeki parayla TLde kalıp borsada takılmak 2022nin en mantıklı hareketi oldu.

Abicigim saçma sapan yerlere 50 hız sınırı koyuyorlar kazara 80 le geçsen 4 bin lira ceza mantıklı mı Allah aşkına yoksa alkollü araç kullananın drift yapanın ebesine atla umrumda değil..

Abicigim saçma sapan yerlere 50 hız sınırı koyuyorlar kazara 80 le geçsen 4 bin lira ceza mantıklı mı Allah aşkına yoksa alkollü araç kullananın drift yapanın ebesine atla umrumda değil..
Şahir içinde 50 ile gitmek kadar doğal bir şey yok sen o 80 ile giderken önüne aniden biri çıksa duruş mesafesi ile 50 ile giderken ki duruş mesafesi vereceğin refleks hesaplarsan her türlü çarparsın. O yüzden kurallara uymaya davet ediyorum yeni arabalar gittiğini hissettirmiyor sana ama 30 km lik fark büyük bir fark.

Şahir içinde 50 ile gitmek kadar doğal bir şey yok sen o 80 ile giderken önüne aniden biri çıksa duruş mesafesi ile 50 ile giderken ki duruş mesafesi vereceğin refleks hesaplarsan her türlü çarparsın. O yüzden kurallara uymaya davet ediyorum yeni arabalar gittiğini hissettirmiyor sana ama 30 km lik fark büyük bir fark.

Şehir içi kavramı tuhaf zaten merkezi yerlere lafım yok da 10 tane ev olan yeri şehir içi yapmışlar günde karşıdan karşıya 10 kişi geçiyordur muhtemelen..

Trafik cezalarını 3-4 katı daha zam yapabilirler. O kadar hödük varki trafikte her gün şans eseri hayatta kalıyoruz.

Gram Altın: 1.088,08 TL
Çeyrek Altın: 1.797,99 TL

Dolar: 18,67 TL
Euro: 19,82 TL

Resmi Gazete'de yayımlanan kararla, Motorlu Taşıtlar Vergisi'nde (MTV) 2023 yılında uygulanacak olan yeniden değerleme oranı yüzde 122,9'dan yüzde 61,5'e düşürüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, motorlu taşıtlar vergisinde yüzde 50 indirim yetkisini kullandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt