GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim üniversitede hangi dersti tam hatırlamıyorum ama bir hoca vardı bu kg=l olayına aşırı takıntılıydı.

Litre ile kilogramı aynı tutan adam gerizekalıdır gibi bir lafı vardı.

Bizim üniversitede hangi dersti tam hatırlamıyorum ama bir hoca vardı bu kg=l olayına aşırı takıntılıydı.

Litre ile kilogramı aynı tutan adam gerizekalıdır gibi bir lafı vardı.

Aynı takıntı bende de var. Ama 13 kimya sorusuna ortalama 1,5 doğru cevap verilen ülkede normal şeyler bunlar. Ortaokul seviyesindeki bilgiye bile sahip olmayan insanlar çoğunlukta sonuçta.

Yillardir kutusunu gormedim bu urunun ama cocukken, 90'larin basinda, babam alisveris ustune sakiz yerine gripin alabilirsin oglum derdi :) malum bakkallarimiz severdi ustunu sakizla tamamlamayi :) 14 lira diyor hahahah :) 14 liraya, universitede ogrenciyken (2005 gibi diyelim) Nevizade'de 2 kisi patates ve bira yapardik ustune de islak hamburger atardik :)

Ulan ne yaratıcı ev sahibiymiş

Ben de bundan sonra benim kiracılara Cimbom marşı çalcam
Ama rahatsız olmazlar çünkü hepsi cimbomlu 😊

%46 8000
%50 8250
%54 8500

Asgari ucrette masadaki 3 seçenek.

ODATV bunu haber yaptı. Marketlerin yağ oyunu diye. Sonra salaklıklarını fark edip sildiler.

elemandaki cahil özgüveni beni çok etkiledi o yüzden buraya attım. odatv deki arkadaşlarda yağın yoğunluğunu bilmediklerini gösterdiler sağolsunlar.

Maaşlara zam yapılması çözüm değil. Birkac ayda eriyor zaten.

Zamlar aciklandiktan sonra anketlere tekrar bakilip ona gore secimi nisanda yaparlar

Kuvvetle muhtemel meclis cogunlugunu kaybedecek akp. Baskanlikta Rte devam edecek. Hele ki karşı taraf böyle savruk, birbirine girmiş durumdayken mümkün değil başkanlık yarışıni kazanmak.

Vatandas akp ve Rteyi ayirmis durumda

Maaşlara zam yapılması çözüm değil. Birkac ayda eriyor zaten.

Zamlar aciklandiktan sonra anketlere tekrar bakilip ona gore secimi nisanda yaparlar

Kuvvetle muhtemel meclis cogunlugunu kaybedecek akp. Baskanlikta Rte devam edecek. Hele ki karşı taraf böyle savruk, birbirine girmiş durumdayken mümkün değil başkanlık yarışıni kazanmak.

Vatandas akp ve Rteyi ayirmis durumda
Benden başkan olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt