twitterda gündem oldu litre-kilo diye
Twitter kadar toksik ve cahil barındıran bir yer yok zaten. Ülkenin en büyük sorunu cehalet. Muhalefeti bile cahilce argümanlar üzerinden yapıyor insanlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
twitterda gündem oldu litre-kilo diye
hiç gençlik kollarına gitmemişsinTwitter kadar toksik ve cahil barındıran bir yer yok zaten. Ülkenin en büyük sorunu cehalet. Muhalefeti bile cahilce argümanlar üzerinden yapıyor insanlar.
Bizim üniversitede hangi dersti tam hatırlamıyorum ama bir hoca vardı bu kg=l olayına aşırı takıntılıydı.
Litre ile kilogramı aynı tutan adam gerizekalıdır gibi bir lafı vardı.
15 hatta
Ulan ne yaratıcı ev sahibiymiş
Ben de bundan sonra benim kiracılara Cimbom marşı çalcam
Ama rahatsız olmazlar çünkü hepsi cimbomlu![]()
%46 8000
%50 8250
%54 8500
Asgari ucrette masadaki 3 seçenek.
Cebinden verecekmis reis.Reis masaya yumruğunu vurup 9000 tl yapacaktır.
elemandaki cahil özgüveni beni çok etkiledi o yüzden buraya attım. odatv deki arkadaşlarda yağın yoğunluğunu bilmediklerini gösterdiler sağolsunlar.ODATV bunu haber yaptı. Marketlerin yağ oyunu diye. Sonra salaklıklarını fark edip sildiler.
![]()
5 Litre Yağ 5 Kilo Gelmeyince Hile Zanneden Cahil Halkımız ve Peşinden Giden Haber Kanalları Pes Dedirtti
Bir vatandaş sosyal medyada 5 litre yağ 5 kilo gelmedi diye video paylaştı. Bazı haber kanalları da bu videoyu paylaştı.onedio.com
olmazsa sence gelmeyecek mi?9000 bin falan olursa , sigaraya 5 lira zam gelir..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benden başkan olur mu?Maaşlara zam yapılması çözüm değil. Birkac ayda eriyor zaten.
Zamlar aciklandiktan sonra anketlere tekrar bakilip ona gore secimi nisanda yaparlar
Kuvvetle muhtemel meclis cogunlugunu kaybedecek akp. Baskanlikta Rte devam edecek. Hele ki karşı taraf böyle savruk, birbirine girmiş durumdayken mümkün değil başkanlık yarışıni kazanmak.
Vatandas akp ve Rteyi ayirmis durumda