GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir seyi merak ediyorum.

Atıyorum, ilerleyen dönemde ekonomide normalleşme sürecine girildi diyelim. Bu verilen saçma sapan zamlar (Maaşlardan bahsediyorum) kademeli olarak geri alınabiliyor mu. Yoksa Türkiyenin yeni normali bu rakamlar mı olacak.

Bilmedigim için soruyorum biri aydınlatırsa sevinirim

En iyi ihtimalle yeni normal bu olur hicbirsey geriye gelmez ...

En iyi ihtimalle yeni normal bu olur hicbirsey geriye gelmez ...
Kısa süre önce bir ülke (adını unuttum) çalışanlara verdigi zam'mın %30unu geri almış gibi bir haber okumuştum.

Sanırım normalleştikce bu ext zamlar geri alınabiliyor. Sorun normalleşme olacak mı. Olacaksa ne kadar sürecek. Akp devam ederse neler olur kestiremiyorum. Iyice ucuz çöplük bi ülke olmamız muhtemel. Bu durumda yeni normalimiz bu olur herhalde.

Kknin aday olacam saçmalığına bakacak olursak akp devam edecek diyebiliriz. Bu rakamlarla bu adamlarin devam etmesi korkutucu

Cehaletin ve dinle afyonlanan bir toplumun ulkeyi ucuruma surukledigi gunleri geride biraktik. Sirada ucurumdan atmak var. Böylesi kritik 1 secimde bu kdr isim olarak yipranmis bir adamin aday olacam demesinin altinda yatan tek bir sebep var. O da kknin akpnin adami olmasi. Başka sebep goremiyorum. Bu adami medyada destekleyen sozde vatansever iktidar karsiti adamlarinda bes para etmedigini bu gunlerde daha net goruyoruz.

Bir seyi merak ediyorum.

Atıyorum, ilerleyen dönemde ekonomide normalleşme sürecine girildi diyelim. Bu verilen saçma sapan zamlar (Maaşlardan bahsediyorum) kademeli olarak geri alınabiliyor mu. Yoksa Türkiyenin yeni normali bu rakamlar mı olacak.

Bilmedigim için soruyorum biri aydınlatırsa sevinirim
Maaş hakedilmiş hak olduğu için hayır. Senin normalin bu sayılar artık.

Artan enflasyon karşısında doların 16 TL altına düşmesini bekliyorum çünkü reis büyük oynuyor ekonomi dersi veriyor resmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

FkkzjmnX0AYgdej

Umarim tweetlerinin altindaki yorumlari okuyordur. Herkes aday olma diye yalvariyor adama.
En çok o biliyor. Tarihe geçmek istiyor belli ya vatandaş kim olursa olsun vereceği için onu kullanmak ismini tarihe yazmak istiyor. Hezimetlerle yazılmış bir ismi var oysa 100 yılda geçse unutulmayacak.

GscimbomMobile

Gram Altın: 1.078,37 TL
Çeyrek Altın: 1.781,98 TL

Dolar: 18,68 TL
Euro: 19,83 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt