- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
6'lı masa şak diye Muharrem İnce'yi aday yapsa iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir seyi merak ediyorum.
Atıyorum, ilerleyen dönemde ekonomide normalleşme sürecine girildi diyelim. Bu verilen saçma sapan zamlar (Maaşlardan bahsediyorum) kademeli olarak geri alınabiliyor mu. Yoksa Türkiyenin yeni normali bu rakamlar mı olacak.
Bilmedigim için soruyorum biri aydınlatırsa sevinirim
Kısa süre önce bir ülke (adını unuttum) çalışanlara verdigi zam'mın %30unu geri almış gibi bir haber okumuştum.En iyi ihtimalle yeni normal bu olur hicbirsey geriye gelmez ...
Maaş hakedilmiş hak olduğu için hayır. Senin normalin bu sayılar artık.Bir seyi merak ediyorum.
Atıyorum, ilerleyen dönemde ekonomide normalleşme sürecine girildi diyelim. Bu verilen saçma sapan zamlar (Maaşlardan bahsediyorum) kademeli olarak geri alınabiliyor mu. Yoksa Türkiyenin yeni normali bu rakamlar mı olacak.
Bilmedigim için soruyorum biri aydınlatırsa sevinirim
En çok o biliyor. Tarihe geçmek istiyor belli ya vatandaş kim olursa olsun vereceği için onu kullanmak ismini tarihe yazmak istiyor. Hezimetlerle yazılmış bir ismi var oysa 100 yılda geçse unutulmayacak.Umarim tweetlerinin altindaki yorumlari okuyordur. Herkes aday olma diye yalvariyor adama.