- 23 Temmuz 2011
- 75.742
- 51.226
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyi mis gibi mesela?Aklı olan BES'e yatırım yapar. Mis gibi sistem vallaha.
O da sıkıntılı ki geçmişte 20 sene yatırım yapsan 2 senede ekonomi alt üst oldu orada biriken para değerini kaybetti bir şey alınamaz hatta birikmiş parada gündelik hayata yetmez hale gelecek. En güzel yatırım şekli arsa, ev ve araba bu tarz şeyler tabi kredi oranları vs hesaplarsak da oradan da çıkılmaz hal alacak tamamen piyango gibi bir ülkede yaşıyoruz ki piyango vurması lazım mesela 2019'da ev ve araba alanların ev fiyatları minimum 10x yaptı araba alanların 6-7x yaptı. Arsa fiyatları da ev sektörüyle orantılı ilerlediği içinde 10-20-30x yaptı. Ne yazık ki iktidarın veya muhalefetin vaatlerine kanan bir milletimiz var bir şeylerin değişme ihtimali bunları gören ve yaşayan gençlikte olacak nereden baksak 20-30 senelik süreç gerekiyor.Aklı olan BES'e yatırım yapar. Mis gibi sistem vallaha.
Neyi mis gibi mesela?
O ülkelerde en azından emekli maaşıyla insanlar geçinebiliyordur, biz de o da yok.
Yok bilmiyorum 2 yaşında ki çocuğa düşünüyorum neyi seni tav etti mesela ?Bana çok cazip geldi. Bu emeklilik ortamında kenarda bir yedek gibi.
Neyi mis gibi mesela?
Altın fonlu yatırım yapsam diyorum benim derdim otomatik kesilmesi kendi irademe kalınca yapamam .dUzak durun derim bende
Senin ben ANANI…Ekli dosyayı görüntüle 185670
2 saat 45 dakikan kaldı..
Bir an önce piyasa açılsa da , senin gibi çok bilimişlerin parasını alsam..!
Bakalım o zaman da böyle konuşabilcen mi![]()
142 gr altınım vardı sattım. Mutlu musun Gökhan? Yaza yaza 1 senedir yükselemediGram Altın: 1.093,11 TL
Çeyrek Altın: 1.806,32 TL
Dolar: 18,71 TL
Euro: 19,95 TL
Gram Altın: 1.093,11 TL
Çeyrek Altın: 1.806,32 TL
Dolar: 18,71 TL
Euro: 19,95 TL