Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.499
- 19.532
- 1.363
Şimdi de beyaz yakalı kadın modası çıkmış neydiyse o artık..!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rüzgar nerden vurursa savrulan kurumus yaprak misali, ozamanlar rüzgar güneyden vurmus sitem batmis, bügün rüzgar kuzey den vuruyor o sistem harika oluyor, bir anda, hayat cok ilginc, insana söyletmek istemedigini söyletiyor.Ustad hani iskandinav ulkelerin hepsi bu sistemle batmisti? Oyle diyordu reis bi ara. Beni bu yola sokmayin, milletimin zararina olan seylerde yokum demisti.
Emekli olacaklar sonra ikinci işte calisacaklar. Cift dikiş. Vs vs vs.
Ne diyelim biz simdi.
çalıştığımdan net okuyamadım. Telefona da eyt yazdığımda sırf erdoğan resimleri çıkıyor bilgi veren bir site yok.Dün yapılan açıklamayı okudun mu renktaş ?

benim amirin kardeşi emekli oluyor, kendisi olamıyor aklsdjaslkdj asArkadaşın abisi emekli olacak bu yasayla.
iş kuracam diyor ikramiyeyle.![]()
o ne be?Şimdi de beyaz yakalı kadın modası çıkmış neydiyse o artık..!
Apple'dan filan almıyorsa ikramiyeyi işi rüyasında kurar anca,ikramiyeyle 0 km Clio alabilirse opupte başına koysunArkadaşın abisi emekli olacak bu yasayla.
iş kuracam diyor ikramiyeyle.![]()
Bilmem çok bilmiş , gıcık , pilazalarda çalışan bayan tipi gibi bişey diye anladımo ne be?
O ülkelerde en azından emekli maaşıyla insanlar geçinebiliyordur, biz de o da yok.Yanlis hatirlamiyorsam emeklilik yasinin en düsük oldugu ülke Rusya'ydi. 60 yasinda mi ne emekli olabiliyordun.
Bizim burada su an 65, ama 67'ye yükseltecek serefsizler. 67'de cok fazla yav, 35 sene daha calismam ben hayatta.