Ugur Karaca
Tecrübeli Üye
- 31 Mayıs 2010
- 5.064
- 2.919
- 1.748
Başkanlık sistemine geçişte sözde amaç neydi hızlı karar alabilmek ama görüyoruz sonuçlarını bir karar almak için herkes bekliyor sonuçlarını hep beraber çekiyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Anlık;An itibariyle altına tecavüz edilmekte...
Boş atmıyoruz tecrübeliyiz bilgiliyiz. 2 Ocak yazmışız 5661'den 4505'e gelmiş bist eksi yirmiden fazla yemiş.Bist'ten büsbütün çıktık, MRNA ile Ford shortlayıp AAPL doldurduk sepete... 2023'te herkese hayırlı kazançlar dilerim
Allah TSLA bozdurup bozdurup Twitter alan Musk'tan razı olsun. Facebook'tan verdiğimizi kendisinden misliyle aldık
Altın Türkiye'nin fiyatladığı bir emtia değilki, bizde dolar artıyor diye artardı. Son dönemdeki kısıtlamalarla dolar stoklamak yasaklandığı için altın da global ons etkisine göre hareket ediyor.Altın savaş ve afet durumlarında artardı diye biliyorum, neden sürekli düşüyor? Kuyumcuları talan edenler piyasaya sürdüğü için mi acaba?
Vaktinde satmisiz o vakit. Zorunluluktan satmıştık ama ben ciddi yükselmesini bekliyordum yılbaşı sonrası. Çok ilginç geldi.Altın Türkiye'nin fiyatladığı bir emtia değilki, bizde dolar artıyor diye artardı. Son dönemdeki kısıtlamalarla dolar stoklamak yasaklandığı için altın da global ons etkisine göre hareket ediyor.
Seçim sonrası doların fırlaması ile uçar.Vaktinde satmisiz o vakit. Zorunluluktan satmıştık ama ben ciddi yükselmesini bekliyordum yılbaşı sonrası. Çok ilginç geldi.
patatesli durum ??