GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkanlık sistemine geçişte sözde amaç neydi hızlı karar alabilmek ama görüyoruz sonuçlarını bir karar almak için herkes bekliyor sonuçlarını hep beraber çekiyoruz.

Başkanlığa geçişin amacının ne olduğu çok açık değil mi bence bu argüman etrafında konuşmaya gerek bile yok

Gram Altın: 1.138,03 TL
Çeyrek Altın: 1.880,52 TL

Dolar: 18,84 TL
Euro: 20,23 TL

Gram Altın: 1.122,16 TL
Çeyrek Altın: 1.854,33 TL

Dolar: 18,84 TL
Euro: 20,20 TL

Gazeteci Gülsen Çolaker: "SPK yetkilileri Nureddin Nebati'den borsanın kapatılması gerektiğini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a aktarmasını talep etti. Ancak Nebati konuyu Erdoğan’a aktarmak konusunda çekimser kalınca kapatılamadı."

Gram Altın: 1.124,68 TL
Çeyrek Altın: 1.858,50 TL

Dolar: 18,83 TL
Euro: 20,09 TL

Gram Altın: 1.125,46 TL
Çeyrek Altın: 1.859,78 TL

Dolar: 18,85 TL
Euro: 20,24 TL

Gram Altın: 1.117,82 TL
Çeyrek Altın: 1.847,18 TL

Dolar: 18,87 TL
Euro: 20,21 TL

Bist'ten büsbütün çıktık, MRNA ile Ford shortlayıp AAPL doldurduk sepete... 2023'te herkese hayırlı kazançlar dilerim

Allah TSLA bozdurup bozdurup Twitter alan Musk'tan razı olsun. Facebook'tan verdiğimizi kendisinden misliyle aldık
Boş atmıyoruz tecrübeliyiz bilgiliyiz. 2 Ocak yazmışız 5661'den 4505'e gelmiş bist eksi yirmiden fazla yemiş.

MRNA 178 dolardan 164 dolara geldi 168 değil 166'dan alacaktık lotları ama yine de paramıza para kattık.

AAPL alma işini emekli albay bir ağabeyden öğrenmiştik o gün 125 dolar olan hisse bugün oldu 153 dolar.

Ford shortunda zurnayı avuçladık 12 doların altındaki hisse bugün şubat başı 14'ü geçti leğen olduk ama demirden korksak trene binmezdik.

----

Biraz daha AAPL aldım uzun vade için. Biraz da TSLA aldım ama yakın zamanda shortlamayı düşünüyorum şöyle Nisan Mayıs arası bir vakitte. Hee bu arada yakın zamanda Koza Altın değerlemesi yapıyorlardı bizim de elimiz armut toplamadı tabii ama o zaman söyleyemezdik eşin dostun başı yanmasın. Bir de Alphabet shortla tüyosu gelmişti hadi lan meczuplar dedim bin pişmanım. Bu arada Juventus shortlamak istiyorum sizce manyakça mı tavsiyelere açığım.

Gram Altın: 1.113,24 TL
Çeyrek Altın: 1.839,53 TL

Dolar: 18,85 TL
Euro: 20,21 TL

Altın savaş ve afet durumlarında artardı diye biliyorum, neden sürekli düşüyor? Kuyumcuları talan edenler piyasaya sürdüğü için mi acaba?

Altın savaş ve afet durumlarında artardı diye biliyorum, neden sürekli düşüyor? Kuyumcuları talan edenler piyasaya sürdüğü için mi acaba?
Altın Türkiye'nin fiyatladığı bir emtia değilki, bizde dolar artıyor diye artardı. Son dönemdeki kısıtlamalarla dolar stoklamak yasaklandığı için altın da global ons etkisine göre hareket ediyor.

Altın Türkiye'nin fiyatladığı bir emtia değilki, bizde dolar artıyor diye artardı. Son dönemdeki kısıtlamalarla dolar stoklamak yasaklandığı için altın da global ons etkisine göre hareket ediyor.
Vaktinde satmisiz o vakit. Zorunluluktan satmıştık ama ben ciddi yükselmesini bekliyordum yılbaşı sonrası. Çok ilginç geldi.

Gram Altın: 1.108,00 TL
Çeyrek Altın: 1.830,93 TL

Dolar: 18,86 TL
Euro: 20,04 TL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt