Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.938
- 48.271
- 4.933
1 milyondan 7-8 genco kapatıp parasını bir haftaya göndermek kazım32 trilyon dolarımız olsa ne transferler yaparız he
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 milyondan 7-8 genco kapatıp parasını bir haftaya göndermek kazım32 trilyon dolarımız olsa ne transferler yaparız he
128 milyar doları çalan 32 trilyon dolar olsa neler yapardı?32 trilyon dolarımız olsa ne transferler yaparız he
Şu an bence en ucuz şey kriptodur! YTD Ama ben bilmezmişim.Kriptoya para mı aktarsak yav bu iş iyi yerlere gitmiyor. Banka dövizleri fiziki olarak vermiyor yarın öbür gün döviz tutmak da yasaklanır
tr'de yaşıyorsan zaten döviz vermiyorlar üstadSecimden once dovizimi ceksem mi diyordum yine unuttum. Su haberleri gorunce insan geriliyor yine. Bu duzende herseyi yapabilirler, maalesef.
Swift ile dusunuyordum ama.. Yurtdisindayim bu arada.tr'de yaşıyorsan zaten döviz vermiyorlar üstad
dün bankaya gittim maksimum 1000 dolar verebiliriz dediler, bunun üstüne çıkmadı şube
Var ki yakıyoruz diyebilirlerGene dolar yakıyoruz.
Korkutmak gibi olmasın ama, yurtdışına göndermen çok daha zor. (50k ve üzeri ise)Swift ile dusunuyordum ama.. Yurtdisindayim bu arada.