Temuçin Türkboyu
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2010
- 5.864
- 1.796
- 1.588
Adamlar fabrikayı mısır'a taşımış.
Çok ama çok yazık oldu bu ülkeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar fabrikayı mısır'a taşımış.
Korkutmak gibi olmasın ama, yurtdışına göndermen çok daha zor. (50k ve üzeri ise)
Hafta sonu olduğu için öyle gözüküyor. Lakin hafta içi alış satış farkı 2 lirayı bulan bankalar vardı.ekonomist arkadaşlara bi sorum olacak, kur marjı hep mi böyleydi, euro satış 19,00, alış 26,30 akbank’ta, bu haftasonu olduğu için mi böyleydi, yoksa pazartesiden sonra sıçtığımızın göstergesi mi?
Hafta sonu olduğu için öyle gözüküyor. Lakin hafta içi alış satış farkı 2 lirayı bulan bankalar vardı.
Bedavadan biraz pahalıZiraat bankasında şuan fark 2,10 lira
ödemeyip, şikayetçi olsaydın. Etikette yazanı seve seve kabul etmek zorundalar.dün öğlen a101'e gittim
Pizza etikette 47.90 idi etiket geçerlilik tarihi 26 mayısmış kasaya gittim 68 TL ödedim.
geçerlilik tarihi geçmiş , yeni fişi değiştirmeyi yetiştirememişler üstad.ödemeyip, şikayetçi olsaydın. Etikette yazanı seve seve kabul etmek zorundalar.
Fark etmez. Değiştirmek ile hükümlü öyle geçerlilik tarihi diye bir zırva yok renktaş.geçerlilik tarihi geçmiş , yeni fişi değiştirmeyi yetiştirememişler üstad.
o kadar alıştık ki domaltıp zam sopasını sokmalarına güç takat hak arama isteği falan kalmadı bende.Kimseninde ülkede ne yaptığını sandığını bilmiyorum.
Piyasanın üstünde maaşımla (makasım gitgide azaldı her zamda) her seferinde para biriktirmeye çalışıyorum her seferinde biriken parayla alabileceğim şeyler bir bir uzaklaşıyor.
3-4 sene önce başladığım noktadayım.
son asgari ücret ve memur zammı sonrası (temmuz 23) artık şirketler istediğimizi kendilerince haklı olarak veremeyecek seneyede işsizlikler patlamaya başlar , s.olup gideceğim sanırım ( bunu diyen chplilere çok laf ediyodum bu kadar mane verirsem yaşamam gayet normal )
Reise düşman bunların hepsiYemeyin pardon o değildi, içmeyin o da değil, kullanmayın ımm açık gitmeyin, gezmeyin,
Nefes almayın.