GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euro 25 olmuş. Öyle Mehmet Şimşek ile falan olacak iş değil bu. Bu ekonomi batar. Çokça petrolün, gazın yoksa yıllardır süre gelen büyük cari açık ve tüketim ekonomisinin sonucu kaçılmaz batmaktir. Artık faizleri dahi ödeyemeyecek hale gelecek ülke. Şu ortamda seçim kaybetmenin de bir bahanesi olamaz.
Çok şükür ki petrolumuz gazimiz yok hatta olsa bile inşallah bunların döneminde bulunmaz. Yoksa bu başındaki zihniyet ilelebet gitmez, tam otoriter olur idi. Irak, iran, venezuela. Sonsuza kadar surebilecek bir otokrasi. Bu şekilde en azından bir güney kore olma ümidimi surduyorum. En azından çocuklarım için.

İktidar değişmiş olsa ve bu şekilde rakamlar yükselmeye başlamış olsa ki bu kaçınılmaz bir durum şu anda malum tayfa ortalığı yangın yerine çevirmişti.... Ayrıca Mehmet Şimşek gelince sanki 3-5 ayda her şey düzelecek gibi beklentisi olanlar var onları da anlamış değilim ...

bir seneye paketleyecek mehmet şimşeki
1 sene çok, belediye seçimi yaklaşsın yine popülizm kokacak vaadler ve uygulamalar saracak etrafımızı. O dönem ya ayak bağı olmasın diye kovalar ya da az mesleki şerefi varsa şimşek affını ister, istifa edecek yürek onda da yok.

bir seneye paketleyecek mehmet şimşeki
Umarım yapmaz. Naci zamanında da dogru bir yol izlenmisti onu da gorevden shutladı. Umarim artik ekonominin hicbir alanina karismaz.

Uzun bi süreç bizi bekliyor ve özgür hocaya katılıyorum, herkes yardimci olmalı.

Umarım yapmaz. Naci zamanında da dogru bir yol izlenmisti onu da gorevden shutladı. Umarim artik karismaz.

Uzun bi süreç bizi bekliyor ve özgür hocaya katılıyorum, herkes yardimci olmalı.
Mecbur yapacak renkdaş, faizlere dokunduğu an işsizlik artacak, tencerenin götüreceği iktidar mottosunun kritik noktası issizlikti. Şu an yaşanan ise enflasyon, bile isteye seçti bunu tayyip, nas falan hikaye yani.
Hee hiperenflasyona evrilecek tabi, o da getirecek işsizliği hatta onun getireceği işsizlik çok daha derinden ve kurtulması çok daha zor olacak ama dedim ya bu seçtiği şık ile sadece zaman kazanmış ve kendi menfaatini gozetmis oldu, ülke falan her zaman ki gibi umrunda olmamıştır.

Dacia Duster ve Renault Clio/Symbol kullanan badem bıyıklı char'lar geldi gözümün önüne.
Hocam param ona yetti şuan boş bir sınıfa geçip ağlıyorum senin yüzünden. Sahte bilgilerin yüzünden döviz bürosunda dalga geçtiler o paraya biz senden alalım doları dediler. Beni çok kiriyorsun bu gunlerde

TCMB net rezervleri -5.7 milyar dolara geriledi​

Merkez Bankası net rezervleri ise 2 Haziran haftasında 1 milyar 293 milyon dolarlık düşüşle -5 milyar 697 milyon dolara geriledi. Böylece net uluslararası rezervleri tarihinin en düşük seviyesine geriledi.

Euro 25 olmuş. Öyle Mehmet Şimşek ile falan olacak iş değil bu. Bu ekonomi batar. Çokça petrolün, gazın yoksa yıllardır süre gelen büyük cari açık ve tüketim ekonomisinin sonucu kaçılmaz batmaktir. Artık faizleri dahi ödeyemeyecek hale gelecek ülke. Şu ortamda seçim kaybetmenin de bir bahanesi olamaz.

40 lira olsun Erdoğan’ın oyu bir puanı inerse namerdim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt