Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 23.138
- 21.066
- 1.848
bir seneye paketleyecek mehmet şimşekiKamil seçilse kur yine buraya gelecekti.
Bundan sonrasi önemli. Mehmet Şimşek yanlış bir isim dğl. işine karışılmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir seneye paketleyecek mehmet şimşekiKamil seçilse kur yine buraya gelecekti.
Bundan sonrasi önemli. Mehmet Şimşek yanlış bir isim dğl. işine karışılmamalı
Çok şükür ki petrolumuz gazimiz yok hatta olsa bile inşallah bunların döneminde bulunmaz. Yoksa bu başındaki zihniyet ilelebet gitmez, tam otoriter olur idi. Irak, iran, venezuela. Sonsuza kadar surebilecek bir otokrasi. Bu şekilde en azından bir güney kore olma ümidimi surduyorum. En azından çocuklarım için.Euro 25 olmuş. Öyle Mehmet Şimşek ile falan olacak iş değil bu. Bu ekonomi batar. Çokça petrolün, gazın yoksa yıllardır süre gelen büyük cari açık ve tüketim ekonomisinin sonucu kaçılmaz batmaktir. Artık faizleri dahi ödeyemeyecek hale gelecek ülke. Şu ortamda seçim kaybetmenin de bir bahanesi olamaz.
1 sene çok, belediye seçimi yaklaşsın yine popülizm kokacak vaadler ve uygulamalar saracak etrafımızı. O dönem ya ayak bağı olmasın diye kovalar ya da az mesleki şerefi varsa şimşek affını ister, istifa edecek yürek onda da yok.bir seneye paketleyecek mehmet şimşeki
Umarım yapmaz. Naci zamanında da dogru bir yol izlenmisti onu da gorevden shutladı. Umarim artik ekonominin hicbir alanina karismaz.bir seneye paketleyecek mehmet şimşeki
Mecbur yapacak renkdaş, faizlere dokunduğu an işsizlik artacak, tencerenin götüreceği iktidar mottosunun kritik noktası issizlikti. Şu an yaşanan ise enflasyon, bile isteye seçti bunu tayyip, nas falan hikaye yani.Umarım yapmaz. Naci zamanında da dogru bir yol izlenmisti onu da gorevden shutladı. Umarim artik karismaz.
Uzun bi süreç bizi bekliyor ve özgür hocaya katılıyorum, herkes yardimci olmalı.
Coin, altın ve dövize yatırmaktan para kalmadı.Tavsiyelerini dinleyerek yatırım yaptım ve şuan zarardayim. Avukatım süreci titizlikle değerlendiriyor mahkemede görüşürüz!Kurun sabitlendiği nokta 23.5 mu yoksa 28.5 mu olacak? Bence 31.5 olur!!!
Mahkeme çıkışı bizTavsiyelerini dinleyerek yatırım yaptım ve şuan zarardayim. Avukatım süreci titizlikle değerlendiriyor mahkemede görüşürüz!
Hocam param ona yetti şuan boş bir sınıfa geçip ağlıyorum senin yüzünden. Sahte bilgilerin yüzünden döviz bürosunda dalga geçtiler o paraya biz senden alalım doları dediler. Beni çok kiriyorsun bu gunlerdeDacia Duster ve Renault Clio/Symbol kullanan badem bıyıklı char'lar geldi gözümün önüne.
Hacı sakalı var ama bende düşünmüyor değilim, 1 Eylül itibariyle memuriyet başlıyor, lazimBadem bıyık yakışır mı acaba
Memuriyet yok ama kalın bıyık sakaldan sonra bir düşünüyorum nasıl olur diyeHacı sakalı var ama bende düşünmüyor değilim, 1 Eylül itibariyle memuriyet başlıyor, lazim
Allah'ın izniyle bol bol ihale alacaksın.Evet kendime ihale gömleği aldım. Biraz da biz yiyelim. Selam ve dua ile diyerek başlayalım.
Ekli dosyayı görüntüle 205309
YalanTCMB net rezervleri -5.7 milyar dolara geriledi
Merkez Bankası net rezervleri ise 2 Haziran haftasında 1 milyar 293 milyon dolarlık düşüşle -5 milyar 697 milyon dolara geriledi. Böylece net uluslararası rezervleri tarihinin en düşük seviyesine geriledi.
Euro 25 olmuş. Öyle Mehmet Şimşek ile falan olacak iş değil bu. Bu ekonomi batar. Çokça petrolün, gazın yoksa yıllardır süre gelen büyük cari açık ve tüketim ekonomisinin sonucu kaçılmaz batmaktir. Artık faizleri dahi ödeyemeyecek hale gelecek ülke. Şu ortamda seçim kaybetmenin de bir bahanesi olamaz.