Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.810
- 101.986
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burasi çok pali abeyBu sayede surilerden kurtulacagiz. Bir taşla 3 kuş.
Dünden beri çok sinir bozucu muhalif tarafı. Bir yandan bu bir yandan uğur dündar.Aa ciddi mi Özgür? Yav bu da herkesin bildiği şeyleri, kimse bilmiyor gibi paylaşıp duruyor. Etkileşim bağımlısının teki.
Haziran ayı enflasyon beklentimi 0.3ten 0.32ye çektim.
Muhatap alman hata. Konuştukça sürünse bile anlamayacakMaşallah iktidar destekçilerinin herşeye bir cevabı var.
Koyu sempatizan olan bir arkadaşa diyorum nasıl mutlumusun bak seçimden bu yana dolar euro ne hale geldi.
Zaten piyasada bu rakam olması gerekiyordu düzeltme geliyor diyor. Peki zamlar neden geliyor diyorum. Onların sebebi milletin fırsatçılığı diyor.
Gel de delirme.
Dacia Duster ve Renault Clio/Symbol kullanan badem bıyıklı char'lar geldi gözümün önüne.Şuna biraz zam gelsin. Cevremde ne kdr akpli varsa lpgli arac kullaniyor. Ve benzin zamlarina kullanmayin abi, lpg takin yarı yarıya fark ediyor falan diyor.
Şu lpg bi 20 lira olsun
Bu çayın adı niye Turist çayı? Bir tek turistler o aşırı pahalı fiyatı ödeyebilir diye mi?
bundan sonrası mı vardı?Kamil seçilse kur yine buraya gelecekti.
Bundan sonrasi önemli. Mehmet Şimşek yanlış bir isim dğl. işine karışılmamalı