GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FyFn0CbX0AAUsYc

Euro 25 olmuş. Öyle Mehmet Şimşek ile falan olacak iş değil bu. Bu ekonomi batar. Çokça petrolün, gazın yoksa yıllardır süre gelen büyük cari açık ve tüketim ekonomisinin sonucu kaçılmaz batmaktir. Artık faizleri dahi ödeyemeyecek hale gelecek ülke. Şu ortamda seçim kaybetmenin de bir bahanesi olamaz.

Maşallah iktidar destekçilerinin herşeye bir cevabı var.

Koyu sempatizan olan bir arkadaşa diyorum nasıl mutlumusun bak seçimden bu yana dolar euro ne hale geldi.
Zaten piyasada bu rakam olması gerekiyordu düzeltme geliyor diyor. Peki zamlar neden geliyor diyorum. Onların sebebi milletin fırsatçılığı diyor.

Gel de delirme.

Temmuz maaş zamları açıklansın onu bahane edip fiyatlara bir %50 daha çakacaklar.

Maşallah iktidar destekçilerinin herşeye bir cevabı var.

Koyu sempatizan olan bir arkadaşa diyorum nasıl mutlumusun bak seçimden bu yana dolar euro ne hale geldi.
Zaten piyasada bu rakam olması gerekiyordu düzeltme geliyor diyor. Peki zamlar neden geliyor diyorum. Onların sebebi milletin fırsatçılığı diyor.

Gel de delirme.
Muhatap alman hata. Konuştukça sürünse bile anlamayacak

Şuna biraz zam gelsin. Cevremde ne kdr akpli varsa lpgli arac kullaniyor. Ve benzin zamlarina kullanmayin abi, lpg takin yarı yarıya fark ediyor falan diyor.

Şu lpg bi 20 lira olsun
Dacia Duster ve Renault Clio/Symbol kullanan badem bıyıklı char'lar geldi gözümün önüne.

Kamil seçilse kur yine buraya gelecekti.

Bundan sonrasi önemli. Mehmet Şimşek yanlış bir isim dğl. işine karışılmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt