Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.810
- 101.986
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortada muhalefet kalmadı kk ve avareleri sağolsun.Şuan birşey yapmasına bile gerek yok hükümetin.Asgari ücret seneye 9600 olsa yeter bunlara demek istemiş de öyle olmayacak tabii yerel seçimler var
Valla belki fazla iyimserim ama KK'nın yerel seçime kadar kalacağını sanmıyorum. Ha kalsa bile bir sürü şehirde Erdoğan kaybetti. Özellikle İstanbul'da dönen rant ekstra tatlı, onu çok isteyecektirOrtada muhalefet kalmadı kk ve avareleri sağolsun.Şuan birşey yapmasına bile gerek yok hükümetin.
Kk o koltuktan seçim kaybettiği gibi kalkmadığı için o koltuktan sittin sene kalmamak için her yolu dener.Muhalif insanlar bıktı artık bir sonraki seçimde %20 bile zor alacak parti.Valla belki fazla iyimserim ama KK'nın yerel seçime kadar kalacağını sanmıyorum. Ha kalsa bile bir sürü şehirde Erdoğan kaybetti. Özellikle İstanbul'da dönen rant ekstra tatlı, onu çok isteyecektir
KabulYerel seçimler mehmet beyin umrunda olmaz. Temmuzda maaşlara son kez zam yapılacak sonra 3 sene zam mam(%2, %3) olmaz. Başkanlık seçimine yakın zam yapmaya başlarlar.
Dener denemesine ama tabanda karşılığı olmadığını görünce ayrılacaktırKk o koltuktan seçim kaybettiği gibi kalkmadığı için o koltuktan sittin sene kalmamak için her yolu dener.Muhalif insanlar bıktı artık bir sonraki seçimde %20 bile zor alacak parti.
O esnada muhalefet
Bir de şu var. Alenen dalga geçiyorlar bizimle.
@Melih Sönmez bana bu avellere oy ver diyordun mv de
bu konuları konuşmaktan bıkmış biri olarak söylüyorum koltugu aynen ismet inönü gibi ölmeden bırakmayacak bence onu orada tutan fosiller var cünkü yada gizli birşeylerDener denemesine ama tabanda karşılığı olmadığını görünce ayrılacaktır
Benim gibi kendisini çok seven CHPliler bile gitmesini istiyor. Herhangi bir CHP etkinliğine katılırsan manzarayı göreceksin. O da eninde sonunda rezil olmadan gitmek isteyecektir
rte'den cok farki var da gitmezse pek cok acidan cok daha kotu oluyorbu konuları konuşmaktan bıkmış biri olarak söylüyorum koltugu aynen ismet inönü gibi ölmeden bırakmayacak bence onu orada tutan fosiller var cünkü yada gizli birşeyler
lakin benim gibi sandıga gitmeyecek cok ciddi bir kitle oluştu bunun farkında degil
chp kurucu ve ataturk degerlerıne dönmeli yanı sadece baskan degil tüm teşkilatlar ve delegeler degismeli delegelerın tamamını kendi istedigi gibi değiştirdi velhasıl kelam demokrat dedenin gömdügümüz rte den en ufak farkı yokmuş maalesef
Gram Altın: 1.320,27 TL
Çeyrek Altın: 2.263,00 TL
Dolar: 21,14 TL
Euro: 22,76 TL
Gram Altın: 1.351,14 TL
Çeyrek Altın: 2.288,00 TL
Dolar: 21,44 TL
Euro: 23,09 TL
Gram Altın: 1.406,85 TL
Çeyrek Altın: 2.387,00 TL
Dolar: 22,20 TL
Euro: 23,95 TL