Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.448
- 91.436
- 5.093
Ülke ekonomisinde sorun varmış gibi boş söylemlerde bulunmayalım. Her şey güllük gülistanlık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
21 yıldır batıyoruz sözde. Reis her seferinde koyuyor ama!Bizi yeşil bir kağıt parçası yıkamaz renktaşlarım, çok gördük biz bu algı operasyonlarını. Bu operasyonu da alnımızın akıyla atlatacağız, müsterih olun, gereken yapılacaktır.
Bu kadar işte. Suni gündemle kafamızı meşgul edeceğimize temmuzdaki zammımızla nerde tatil yapacağımızı düşünelim. Ülkemiz tatil cenneti. Bunu bile kabullenmeyip parasını dışarı verenler var. Gurbetçilerin getirdiği dövize laf edenler var. İnanılır gibi değil yav.21 yıldır batıyoruz sözde. Reis her seferinde koyuyor ama!
Ben tatil yapmayı düşünmüyorum, alkol filan içip çıplak karılara bakıyorlar. Sonra şehvet uyandırıyorBu kadar işte. Suni gündemle kafamızı meşgul edeceğimize temmuzdaki zammımızla nerde tatil yapacağımızı düşünelim. Ülkemiz tatil cenneti. Bunu bile kabullenmeyip parasını dışarı verenler var. Gurbetçilerin getirdiği dövize laf edenler var. İnanılır gibi değil yav.
2018 de gittiğim otel 55 bin istiyor şimdi. O zaman 1650 vermiştim. Helal olsun Reise, müthiş bi sertlik. Çok.Bu kadar işte. Suni gündemle kafamızı meşgul edeceğimize temmuzdaki zammımızla nerde tatil yapacağımızı düşünelim. Ülkemiz tatil cenneti. Bunu bile kabullenmeyip parasını dışarı verenler var. Gurbetçilerin getirdiği dövize laf edenler var. İnanılır gibi değil yav.
Paramız var ki yükseliyor2018 de gittiğim otel 55 bin istiyor şimdi. O zaman 1650 vermiştim. Helal olsun Reise, müthiş bi sertlik. Çok.
Tatil dinlenmek, bi yerde sağlık içindir. Tatil otellerinde alkölün yasaklanması gerekir zaten.Ben tatil yapmayı düşünmüyorum, alkol filan içip çıplak karılara bakıyorlar. Sonra şehvet uyandırıyor
55bin olsun, neden benim halkım ucuz otele mahkum kalsın ki.2018 de gittiğim otel 55 bin istiyor şimdi. O zaman 1650 vermiştim. Helal olsun Reise, müthiş bi sertlik. Çok.
Karılar da düzgünce giyinsin. Hatta plajlara ve havuzlara girmesinlerTatil dinlenmek, bi yer de sağlık içindir. Tatil otellerinde alkölün yasaklanması gerekir zaten.
Bu kadar işte. Suni gündemle kafamızı meşgul edeceğimize temmuzdaki zammımızla nerde tatil yapacağımızı düşünelim. Ülkemiz tatil cenneti. Bunu bile kabullenmeyip parasını dışarı verenler var. Gurbetçilerin getirdiği dövize laf edenler var. İnanılır gibi değil yav.