GSCimbom Ekonomi Sohbetleri | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bize ekonominin iyi olduğu söylendi reisimiz tarafından, hayırdır yardım filan.

İban atar belki o zaman düşünürüz!

21 yıldır batıyoruz sözde. Reis her seferinde koyuyor ama!
Bu kadar işte. Suni gündemle kafamızı meşgul edeceğimize temmuzdaki zammımızla nerde tatil yapacağımızı düşünelim. Ülkemiz tatil cenneti. Bunu bile kabullenmeyip parasını dışarı verenler var. Gurbetçilerin getirdiği dövize laf edenler var. İnanılır gibi değil yav.

Bu kadar işte. Suni gündemle kafamızı meşgul edeceğimize temmuzdaki zammımızla nerde tatil yapacağımızı düşünelim. Ülkemiz tatil cenneti. Bunu bile kabullenmeyip parasını dışarı verenler var. Gurbetçilerin getirdiği dövize laf edenler var. İnanılır gibi değil yav.
Ben tatil yapmayı düşünmüyorum, alkol filan içip çıplak karılara bakıyorlar. Sonra şehvet uyandırıyor

2018 de gittiğim otel 55 bin istiyor şimdi. O zaman 1650 vermiştim. Helal olsun Reise, müthiş bi sertlik. Çok.

Dünya liderimiz halledecektir selam ve dua ile saflarımızı sıklaştırıp keyfimize bakalım.

Ekonomiye dair yorumum bakmayın kura falan şahlanış dönemine girdik

Asgari ücret seneye 9600 olsa yeter bunlara demek istemiş de öyle olmayacak tabii yerel seçimler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt