Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nebatinin a haber yayınına 5 dk dayanabildim,izlediğim kadarıyla tam bir titanic kemancısı,düzeldik uçtuk kaçtık ağzı yaptı ekonomi kötü algısını kırmak içinBakan bunu yalanlıyor, arka kapıdan da satmadık diyor.
Bilemiyorum bu işte bir iş var, böyle konuda direkt aleni yalan söylemek intihardır normal şartlarda.
Nebatinin a haber yayınına 5 dk dayanabildim,izlediğim kadarıyla tam bir titanic kemancısı,düzeldik uçtuk kaçtık ağzı yaptı ekonomi kötü algısını kırmak için
Yayında müdahale tabiki ettik,bişey yapmamamızı bekleyen çok bekler gibisinden laflar etti,hatta ekonomi bilgisi kısıtlı olduğu için tam bazı şeyleri ağzından kaçırır gibi olup çok fazla direkten döndü
1–2 gün öncede numan kurtulmuş ht de müdahale edildi dedi
Rte zaten hemen kahramanlık için yayına çıktı 1–2 gün
Benim anladığım kur zaten 10–12 civarıydı ve bunlar treni hareket ettirdi bilinçli bi şekilde,nas faiz cart curtlarlada o kur 18e getirildi herkes trene 14 15 16 17 den bindi,kurun bu kadar yükselmesini sağlayanda akpnin bizzat kendisiydi,yani akp bu süreçte doları satıp düşürmeye çalışan değil bizzat doları alıp kuru artırandı
Kahramanlık yaratmak içinde yakınlarına yüksekten bozdurdular+o süreçte topladıklarını sattılar + faizi gizliden artırdılar ve son olarakta küçük yatırımcıyı panikletip ucuzdan onlarınkine çöktüler yani trenden inip içindekileri uçurumdan attılar
O malum gün cnn in yayını vardı tamamen kahramanlık yayını yapıldı,sosyal medyaya troller salındı algı için hepsi planlıydı,planlı olduğuda halkbankın önceden çektirdiği reklam filmi,bb başkanının daha sistem açıklanmadan yarın sistem hayata geçiyo demesinden belli
O gün gece operasyon yapıldı,o saatte açık döviz bürosu yada kuyumcu zaten yok üstüne zararda olanlarda satmayacağı için vatandaşın bozdurduğuyla kurun o kadar düşmesi imkansızdı
Benim merak ettiğimde bunun 2. Dalgası olacakmı,haa bak tekrar yükseliyo algısıyla herkesi trene tekrar bindirip sonrada araçtan inip içerdekileri uçurumdan aşağı birdaha atacaklarmı
Oturup izlenmez o adam da 20 milyar satmadık 7 milyar doları bir müdahale oldu bir süreç sonunda tarzı bir şey söylemiş. Göz göre göre yalan söyler mi, bu bana biraz saçma geldi, hani hiç konuşmasın ama 20 satmışken 20 satmadık, 7 sattık da demez gibi.
Yükseltilmesi kasıtlıydı o bariz de 1 gecede 20 kağıtlık satış zor, aslında işlem hacmi falan net bellidir, biraz bakılsa net gözükür tek elden o civarda bir satış olup olmadığı.
Son kısımda söylediğin olabilir ama yani aksine gece hacim düşükken düşmesi daha kolaydı bence o yüzden bilerek o saatleri seçtiler. O yüzden düşük hacimle düşmesi bana daha makul geliyor. Burada düştüğü noktada ne kadar hacim yaptığı daha önemli ondan ziyade.
128 Milyar dolar mevzusunda göz göre göre yalan söylemediler mi bu adamlar? pandemide harcadık bile dediler yaw.Oturup izlenmez o adam da 20 milyar satmadık 7 milyar doları bir müdahale oldu bir süreç sonunda tarzı bir şey söylemiş. Göz göre göre yalan söyler mi, bu bana biraz saçma geldi, hani hiç konuşmasın ama 20 satmışken 20 satmadık, 7 sattık da demez gibi.
Yükseltilmesi kasıtlıydı o bariz de 1 gecede 20 kağıtlık satış zor, aslında işlem hacmi falan net bellidir, biraz bakılsa net gözükür tek elden o civarda bir satış olup olmadığı.
Son kısımda söylediğin olabilir ama yani aksine gece hacim düşükken düşmesi daha kolaydı bence o yüzden bilerek o saatleri seçtiler. O yüzden düşük hacimle düşmesi bana daha makul geliyor. Burada düştüğü noktada ne kadar hacim yaptığı daha önemli ondan ziyade.
128 Milyar dolar mevzusunda göz göre göre yalan söylemediler mi bu adamlar? pandemide harcadık bile dediler yaw.
Yedi kendileri sattılarsa demekki kalan meblağ organize yandaşlardan ya da bilemiyorum Orta Doğu’dan gelen parayla yapılmış da olabilir.
Ama açık açık artık doların 12’den sonraki yükseliş sürecinin bizzat tasarlandığını düşünmeye başladım yani Doları bilerek artırıp sonra normal seviyeye çektiler bu aradaki farkdan da iyi nemalandılar diye düşünüyorum.
Bunun ülke içerisindeki dinamikleri de açık bir sopa göstermek anlamına geldiğini görmek gerekir.Bak ipler benim elimde herşey kontrolüm altında etkisi yarattılar ama ne kadar sürdürülebilir bilemiyorum halkın bu fonlara parasını yatırması lazım
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5 dk izlemesem bende senin gibi düşünürdüm yalan söylermi diyede izleyince "aga bu net yalan söyler" diyosun kendi kendineOturup izlenmez o adam da 20 milyar satmadık 7 milyar doları bir müdahale oldu bir süreç sonunda tarzı bir şey söylemiş. Göz göre göre yalan söyler mi, bu bana biraz saçma geldi, hani hiç konuşmasın ama 20 satmışken 20 satmadık, 7 sattık da demez gibi.
5 dk izlemesem bende senin gibi düşünürdüm yalan söylermi diyede izleyince "aga bu net yalan söyler" diyosun kendi kendineirrite edici bi tarzı var adamın
Ben senin kadar anlamıyorum bu işlerden ama mantığım 7 ile o düşüşün inkansız olduğunu söylüyo,7 ile olan 128le hayli hayli olurdu
Çok büyük oyun oynandı ve olay sıcak olduğu için sonuçları ne olacak bilmiyoruz,biraz soğusun,dövizle ödemeler başlasın,fed faizi artırsın,piyasalar 3–5 güne açılsın,enflasyon açıklansın görücez ne olduğunu ha bide faizimizi indirmek gibi bişey yaparlarsa düşerken üstümüze ağırlık bağlamak gibi bişey olur
Bana göre tünelin ucu bombok bir yere çıkacak,dolar tutana vergi,al sat yapılmasın diye konan makas,kripto paraları denetleme önlemleri alınmaya çalışıldığına göre tünelin malum olan sonuna varış geciktirilmek isteniyodur sadece
Vay maşallah enflasyon olarak geri dönecektirKılıçdaroğlu: 20 Aralık gecesi; Vakıfbank 4,5 milyar dolar, Halkbank 3,6 milyar dolar, Ziraat bankası 6,5 milyar dolar, Merkez Bankası’nın arka kapısından 4,5 milyar dolar, toplamda 19,1 milyar dolar satıldı.” DOĞRU MU BU? ARAŞTIRIN VE AÇIKLAYIN !!!
Onlar tabiki öyle ister ama halk napacak acepBu treni seçime götürelim sonrasına sonra bakarız diyolar
sen bu 1,5 aydır olanların gerçekten planlı bir şekilde yapıldığını mı düşünüyorsun ben onu anlamadım. Yani yüksek kur düşük faizle uçup kaçacağımız söylendi en başta, dolarla işimiz yok, dövizle ilgilenmiyoruz vs gibi söylemler peş peşe geldi. mb başkanı da buna benzer açıklamalar yaptı. Sonra bütün yandaş kanalların ana haber bültenlerinde Erdoğanın kurmaylarına çinden bahsettiğini çin böyle başardı bizde başaracağız gibi haberler yapıldı. kuru serbest bırakıp, ihracatta rekor kıracaz falan diyen cumhurbaşkanı değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorumElvan'ın ne dediğine bakmak lazım orada zira o doğru olanı söyledi.
Bu beyin göçüne gereksiz takılıyorsunuz, amaç da bu zaten. Sorgulayan bireyler gitsin. Adamların umrunda bile değil aksine seviniyorlar gitmelerine muhtemelen.
sen bu 1,5 aydır olanların gerçekten planlı bir şekilde yapıldığını mı düşünüyorsun ben onu anlamadım. Yani yüksek kur düşük faizle uçup kaçacağımız söylendi en başta, dolarla işimiz yok, dövizle ilgilenmiyoruz vs gibi söylemler peş peşe geldi. mb başkanı da buna benzer açıklamalar yaptı. Sonra bütün yandaş kanalların ana haber bültenlerinde Erdoğanın kurmaylarına çinden bahsettiğini çin böyle başardı bizde başaracağız gibi haberler yapıldı. kuru serbest bırakıp, ihracatta rekor kıracaz falan diyen cumhurbaşkanı değil miydi? ben mi yanlış hatırlıyorum
Bu planın devamı olarak mı görüyorsun 20 aralık akşamından başlayıp bugüne gelen süreci, yoksa bu da olmadı yeni bir şey mi getirin dedi erdoğan? eğer 20 aralık bu planın ikinci adımıysa ben o bağlantı noktasını kaçırıyorum aydınlat beni. çünkü birbiriyle alakası olmayan şeyler bunlar sanki