- 21 Ocak 2010
- 72.764
- 51.203
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Dövizdeki düşüş sonrası gözler yapılacak indirimlerde" diye başlıyor tüm haber kanalları
Döviz kuru rejimlerinden biridir. Bu tür bir uygulamada, ulusal paranın değeri yabancı bir para birimine veya yabancı para birimlerinden oluşan bir sepete karşı sabitlenir. Para politikası uygulaması açısından bakıldığında parasal tabanın sadece yabancı para karşılığında yapılan işlemlerle değişmesine izin verir. Diğer bir deyişle, merkez bankasına önceden belirlenmiş sabit bir kurdan döviz satıldığı zaman para miktarı artar, merkez bankasından döviz alındığı zaman azalır.currency bord ne
Tradingview üstüne yok sanırım başka. Eş değer de yok sanırım yada ben bilmiyorum.Aynen 1 dakikanın altı için premium üyelik lazım.
Gerçi teknik analize meraklı olanlar alabilir, çok faydalı tradingview.
Bu tip haberleri pek reyting almıyor diye koymuyorlar sanırım
saattir inşallah
:/saattir inşallah
Bu tip haberleri pek reyting almıyor diye koymuyorlar sanırım
Ama şöyle bişeye denk geldim az önce
" Dövizdeki düşüş market fiyatlarına da yansımaya başladı. Tavuk etinin kilosu 35 liradan 33 liraya kadar geriledi"
"Dövizdeki düşüş sonrası gözler yapılacak indirimlerde" diye başlıyor tüm haber kanalları
9dan 13e düştü kardeş neyini anlamadınhangi düsüs la bu?
gecen ay 9da olan dolar su anda 14e tirmaniyor
ölümü gösterip milleti sitmaya razi ettiler resmen
bir de t.ssak gecer gibi övünüyorlar
Bu ne GS'nin ligdeki yeri mi9dan 13e düştü kardeş neyini anlamadın
Mizah olarak mı algılayalım?9dan 13e düştü kardeş neyini anlamadın
Turkovac'ı vurdur şu ismini değişelimMizah olarak mı algılayalım?
Aşı kartını bana gösterirsen kafa dağıtımını iptal edebilirim