- 4 Ağustos 2009
- 90.729
- 71.891
- 5.188
Çil yavrusu gibi dağıldılarMuhalefetten ses yok mu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çil yavrusu gibi dağıldılarMuhalefetten ses yok mu ?
elon muskla görüstükten sonra bu fikrin cıkması mumkunBir de Elon Musk etkisi olabilir mi, gülmeyin ama. Ciddi şekilde bu kimin fikriydi onu da merak ediyorum. Garip bir şey ama şu anlık iyi hamle. Reisin direncini kırmak çok zordu Bir kere onu başarmış. Umarım daha da düşer. 6 aysa 6 aydır. Ne yapalım.
Aynı şeyi düşünüyorum. Bir aracı, köprü gibi de olabilir Adam saçını kesince bile değer kaybeden ama sonra toparlayan biri.elon muskla görüstükten sonra bu fikrin cıkması mumkun
10 liraya düştüğü vakit salise tereddüt etmem ve dolara girerim. YTDBence düsüs yarin da devam eder
Insanlar panikle döviz bozdurmaya devam edecekler ve olumlu bir hava olustu bu da devam düsmesine sebeb olabilir
Bu elon tl falan yazsa twittera iyi olurAynı şeyi düşünüyorum. Bir aracı, köprü gibi de olabilir Adam saçını kesince bile değer kaybeden ama sonra toparlayan biri.![]()
elbet düser serbest piyasaysa adam malı düsükte satabilir digeri satamayınca stok siser bunların tarihi falan var bakalım ne kadar düsecek önemli olan oEee peki bu gıda ürünlerine gelen zamnlara düzenleme gelecekmi bakalım. Yada serbest piyasa diye aynı şekilde en ufak oynamada yine mevcut zamlı hallerin üzerine zam yapmaya devam mı edecekler
bizim roketı gonderme diye herife epey baskı yaptılar ama gonderdıElin musk sağlam reyisciye benziyor. Demedi demeyin
Hadi ben yine çoğu şeyi alabiliyoruz. Dahada zamnlansa yine alabilirim belki. Ama cidden çok kötü durimda insanlar var. İnşallah vicdana gelirlerelbet düser serbest piyasaysa adam malı düsükte satabilir digeri satamayınca stok siser bunların tarihi falan var bakalım ne kadar düsecek önemli olan o
Hâlâ şoktayım. Benim gibi bahtsız bir herif nasıl oldu da uyuyakalmadı? Enteresan
Haydi Elon başarabilirsin. AfdgfhhjBu elon tl falan yazsa twittera iyi olur
bu herif bu dunyada bı boklar yiyecek ama bakalım gorelım