Cem Kaya
Büyük Kaptan
- 20 Mart 2012
- 28.718
- 16.074
- 2.538
Tam oy vermiyorum deyip oy verenlerin cümleleri bunlar Berke.
Berke’nin kime oy vereceğini hepimiz biliyoruz zaten dolar 20 olsa bile.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam oy vermiyorum deyip oy verenlerin cümleleri bunlar Berke.
Dolarmış avroymuş akıllar sadece 3 pts de akşamher zmn.
Dolarmış avroymuş akıllar sadece 3 pts de akşam![]()
Pts bizim zayıf noktamız, neyse keramettin gergin bu aralar ismimi Sibel yapmadan uzayayım.
3 pts hanemize dahil edilmezse Hayri ahbabima mıh konusunda bir iki telkinde bulunacağımDolarmış avroymuş akıllar sadece 3 pts de akşam![]()
bak seni harbi tokatlarım serkanBöle takip ediyom gelişmeleri Ekli dosyayı görüntüle 144477
Sen halkımızı tanımamışsınYaw vermeyen zaten vermez. Cünkü adamlar 2 ay icinde sana euroyu 20 ye nasil yükselir gösterdiler. Bir de diretip son anda plan yaptilar. Güvenilir mi bu sence (oy vermek icin)

Bana makul geldi opsiyon.
Al-sat yapmayıp uzun vadeli döviz tutanlar için mantıklı bir ürün olacak ki zaten ülkenin çoğunluğu bu minvalde.
İsteyen bankalar bu ürünü kullanabilecekmiş.
Farkı kim ödüyor belli değil, Hazine mi Banka mı?İsteyen bankalar katılacak! Vadesinden önce bozarsan durum nanay.
Faiz, politika faizi olarak uygulanacak. ya Faiz indirilirse! Sadece gerçek kişiler, tüzellere yok. Trade edenler oyna devam! yinede beklemek lazım bakalım millet oltaya gelecek mi?