- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Minumum 3 ay olması bende biraz soru işareti yarattı ama muhtemelen beklenen %55 %45 seviyesine getirmek dolar/tl mevduat durumunu.Yani dediğin gibi al sat yapanlara değil parasının değerini korumak isteyenler için güzel bir uygulama, bu sayede doların gerçek tl değeri ortaya çıkacak bakalım.Zaten köpük vardı 3-4 lira saçma açıklamalar ve tutumdan.Hayırlısı olsun.Bana makul geldi opsiyon.
Al-sat yapmayıp uzun vadeli döviz tutanlar için mantıklı bir ürün olacak ki zaten ülkenin çoğunluğu bu minvalde.
İsteyen bankalar bu ürünü kullanabilecekmiş.
yav benim anlamadığım zaten herkes buna gecerse döviz neden yükselsin biri yazmış 50 lira dolar olursa aradaki farkı biz ödücez diye.Olm çok garipsiniz yav 1300 olan borsa 2400 olmuş, her gün büyük olay gibi devre kesiciler paylaşılıyor. Döviz nasıl manyakça arttıysa Bist de öyle arttı şimdi de kısa sürede x2, x3 yapan bist30 hisseleri taban yiyor döviz düştü diye
Bist30 yükselirken kimse bir şey paylaşmıyordu

En çok araç yedek parçacıları yansıtıyo galiba, sabah sorduğun şeyin fiyatı akşama yüzde bilmem kaç zamanlanıyo enteresan 1 piyasaen dinamik fiyatlandırma araç piyasasında var.
adamların sistemi var banka gibi oradan bakıyorlar fiyatlara anlıkEn çok araç yedek parçacıları yansıtıyo galiba, sabah sorduğun şeyin fiyatı akşama yüzde bilmem kaç zamanlanıyo enteresan 1 piyasa
parametrelere bak anasını satayım 1 tane basit işimiz yok ne karmaşık ülkeyiz insanlarız
@Keramettin TANRIVERDİ üsdarth bir sualim olacak.
Şimdi paramı bugün vadeliye koydum. Diyelim 10 olan dolar 2 ay sonra 12 oldu. Vade sonunda ise tekrar 10 oldu. Dolarım olsa 12den satıp %20 karı alacaktım fakat vade sonu gelince elimde sadece faiz kaldı. 3 aylık banka faiz getirisi max %5 olacak.
Böyle mi oluyor?
OlmazAlamancıların oyu değişir mi merak ediyorum Euro 20 TL olunca ev alma hesabı yapanlar vardı
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
çok doğru analizEvet ama doları bahsettiğin % 20'lik kardan kimse satmıyor, bir şey yükselirken insanların satmaya eli gitmez, düşerken de almaya. Dün 18den alanların bugün 12den almaya elinin titremesi de o yüzden.
Trade işini piyasalarla ilgilenenlerin bile binde 1i falan becerebiliyor.
Doğru.Evet ama doları bahsettiğin % 20'lik kardan kimse satmıyor, bir şey yükselirken insanların satmaya eli gitmez, düşerken de almaya. Dün 18den alanların bugün 12den almaya elinin titremesi de o yüzden.
Trade işini piyasalarla ilgilenenlerin bile binde 1i falan becerebiliyor.
onlar içinde bi sistem kurulup sadece dolar kaybını telafi edecek sekilde üstü doldurulabilir faizini almaz ama dolar kaybı yaşamazDoğru.
Peki bir soru daha. Ülkedeki faiz kazancı istemeyen önemli bir kesimi hele ki yastık altında altın tutanları bu sisteme nasıl çekecekler? Şu anki ulaşılan kitle bu sistemi sürdürmeye yeterli midir?
Belki dövizden altından düşme korkusuyla kaçacak büyük bir kesim var ama onlar da gelip parasını da faize yatırmayacak diye düşünüyorum.