- 23 Temmuz 2011
- 75.710
- 51.194
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam o zaman erken seçim vardır böyle dediyse tüm erken seçim öncesi aynı şeyi söylüyor zatenPeki Oralara cikaranda kimdi diye sorarlarsa
Dedik olmaz. Kaybedecegi savasa girmez
Iktidarın mevcut yalaklarinin karşısında her sav zayıf gibi geliyor bana artik. Medya tarafindan yeterince itibarsizlastirilmis bi muhalefetin, daha dogrusu ana muhalefetin soylemlerini dogru bulan bi karşı cenaha rastlamakta dogal olarak mumkun dğl.Haklı ama bu dediği de olumlu. Çünkü sen bankaya gittiğinde %14ten kredi çekebilirsen ki şu an çekemiyorsun ama senden döviz artarsa farkı istemiyorlar ama mevduatına bu garantiyi veriyorlar bence halk açısından olumlu bir yön bu, bence değil net olumlu.
Burada eleştirilmesi gereken nokta ya plan istedikleri gibi işlemezse hazine yükü fazla olursa ne olacak? Faiz deyip faiz arttırdı iddiası muhalefet için zayıf bir savdır artık buna odaklanmak lazım zira zar attılar tutarsa olumlu tutmazsa felç.
Haklı ama bu dediği de olumlu. Çünkü sen bankaya gittiğinde %14ten kredi çekebilirsen ki şu an çekemiyorsun ama senden döviz artarsa farkı istemiyorlar ama mevduatına bu garantiyi veriyorlar bence halk açısından olumlu bir yön bu, bence değil net olumlu.
Burada eleştirilmesi gereken nokta ya plan istedikleri gibi işlemezse hazine yükü fazla olursa ne olacak? Faiz deyip faiz arttırdı iddiası muhalefet için zayıf bir savdır artık buna odaklanmak lazım zira zar attılar tutarsa olumlu tutmazsa felç.
artık kimse hazine garantili ihaleler alan beşli çeteye laf etmesin. herkes ucundan dahil oldu ceteye.Faizle dolarla işi olmayan vatandaşa bu yükün yüklenmesi ne kadar doğru ?
Ben niye göremiyorum avromu?Sanki euro 14 dollar 12 uzerinde sabitlendi gibi. Önümüzü görür olduk bir nevi. Tabi cok daha fazla dusmesini temenni ediyoruz
Ben niye göremiyorum avromu?
bir ay önce dollar 7-8 deydi yaw. neye seviniyor millet halen anlamis degilimSanki euro 14 dollar 12 uzerinde sabitlendi gibi. Önümüzü görür olduk bir nevi. Tabi cok daha fazla dusmesini temenni ediyoruz
Gönder 200 o zamanAvro mu kaldı. Reisin hareketi sonucu çil yavrusu gibi dağıldık
bir ay önce dollar 7-8 deydi yaw. neye seviniyor millet halen anlamis degilim
Bu olmasa döviz artışının yükü vatandaşa yüklenecek, çok değişen bir şey olmayacak yani.Faizle dolarla işi olmayan vatandaşa bu yükün yüklenmesi ne kadar doğru ?