Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Beyler bu ülkede en son ne zaman rahat ettiniz, ohh be ferah içinde yaşıyorum dediniz?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Can Ataklı: Maliye Bakanı Nebati, o geceden bir gün önce Berat Albayrak’ın evinde 4 saat ne yaptı?
"Şimdi gel de o gece sıradan vatandaşların bir milyar dolar bozdurmaları sonunda, doların çakıldığına inan"t24.com.tr
Pc bozuk Berkancım geçmiş olsunHaberi kaldırmışlar mı admirim görüntülenemiyor diyor bende.
Pc bozuk Berkancım geçmiş olsun

Beyler bu ülkede en son ne zaman rahat ettiniz, ohh be ferah içinde yaşıyorum dediniz?
sihir gibi birşeyAlıntıdır...
PROBLEMİ CEVAPLAYINIZ...
Pazartesi sabahı bir Bulgar Edirne’ye gelmiş, 1.000 dolar bozdurmuş 17.000 TL almış...
İki gün alışverişini yapmış, yemiş, içmiş bir de eğlenmiş. Dün akşam dönerken cebinde kalan 12.000 TL'yi tekrar çevirmiş 1.000 dolar almış eve dönmüş...
Şimdi bu NAS probleminin sorusu şu?
Bu arkadaş 1.000 dolarla geldi, 1.000 dolarla gitti. Onun yiyip içtiği 5.000 TL'yi kim ödedi..??
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Duruyor aslında. Nebati, Beratla takılmış pazar günüHaberi kaldırmışlar mı admirim görüntülenemiyor diyor bende.
20 bin tl ayarla şimdidenMasraf çıkarma reis dur, zamanı değil şimdi![]()
20 bin tl ayarla şimdiden
Alıntıdır...
PROBLEMİ CEVAPLAYINIZ...
Pazartesi sabahı bir Bulgar Edirne’ye gelmiş, 1.000 dolar bozdurmuş 17.000 TL almış...
İki gün alışverişini yapmış, yemiş, içmiş bir de eğlenmiş. Dün akşam dönerken cebinde kalan 12.000 TL'yi tekrar çevirmiş 1.000 dolar almış eve dönmüş...
Şimdi bu NAS probleminin sorusu şu?
Bu arkadaş 1.000 dolarla geldi, 1.000 dolarla gitti. Onun yiyip içtiği 5.000 TL'yi kim ödedi..??
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Allah yardımcımız olsun.Türkiye CDS 5 Yıllık USD (TRGV5YUSAC=R)
623,90 +46,63 +8,08%