- 4 Ağustos 2009
- 90.755
- 71.946
- 5.188
Amma sattılar be. Özellikle birileri konuşurken satıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amma sattılar be. Özellikle birileri konuşurken satıyorlar.
Almanya'da bulunan kardeşlerimizin izlemesi gereken bir yapım.
Karfurda 8li papia havluyu 71.50 gördüm küfür ederek uzaklaştım10 altını gördürecekler heralde, artık fiyatlara da bu düşüş yansır umarım. Yoksa bir anlamı olmuyor.
%99Erdoğan: Kimdir zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı şunu bir açıklayın da bilelim.
adaya göre mi seçim takvimini planlıyorlar acaba
keşke cok sasiracagi biri olsa berat albayrak falanErdoğan: Kimdir zillet ittifakının cumhurbaşkanı adayı şunu bir açıklayın da bilelim.
adaya göre mi seçim takvimini planlıyorlar acaba
he valla açlıktan ölüyoruz. 20 sene önce sütün litresi 60 cent di simdi de 70 falanAlmanya'da bulunan kardeşlerimizin izlemesi gereken bir yapım.
1 lt süt 90 cent degil mi rtaş?he valla açlıktan ölüyoruz. 20 sene önce sütün litresi 60 cent di simdi de 70 falan
simdi baktim da 2000 yılında ortalama 80 cent mis xD1 lt süt 90 cent degil mi rtaş?
aynen rtaş elimizdeki verileri kontrol ettigimde o civardasimdi baktim da 2000 yılında ortalama 80 cent mis xD
su andada süt var süt var.. bio sütler 1 euro civarı normalide 70 80 arasi değişiyor yağ oranina göre