- 18 Temmuz 2009
- 82.057
- 239.696
- 5.263
Şirketlerin home ofis çalışanlara artık elektrik faturası desteği vermesi gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam oyle aciklamasini yukarida ben yazdim zaten de 2 kisilik ortalama bir ailenin tuketimi minimum 200 kw/h.150’yi aştığımızda komple 2.06 kw/ h alamazlar bence
145 olduğunda komple 1.36 kw/h
155 olduğunda 150’si 1.36 kw/h + kalan 5 kw 2.06 kw/h olarak hesaplanır
Diğer türlü akla ve mantığa ters, yukarıda yaptıgım hesabı baz alın bence
İnternet yardımı yapıyolar 130 mu öyle bişeyŞirketlerin home ofis çalışanlara artık elektrik faturası desteği vermesi gerekiyor.
Camı açmamak da faide görmekteyimcamı açıp götüm yanıyoe diye bağırasim geliyor
"çoğunu" iyimser olmuş. Yüzde 80e yakını doğalgaz ve bunun yüzde 100ü de ithal.Bu barajlar ne s.me yarıyor her yerde baraj HES mes var hala elektriğin cogunu doğalgazdan üretiyoruz
Eskiden gaz kuyrukları vardıEskiden elektrik karneyle veriliyodu
bu ne?ögrenciler, kamusal alana yakın olan kişiler.
30000 mah bir power bank alın gidin okulda falan tamamen doldurun.
Telefonu bedavaya getirirsiniz, üstüne birde bu makyaj videosu cekenlern kullandigi yuvarlak led var ya iki tane ondan aldin mi 5v çalisiyor gunluk ışık ihtiyacınızı karşılar.
Yada sey yapın evdeki tüm elektrikli seyleri kapatın gidin aksama kadar kütüphanede geç saatlere kadar takılın. Evde gecireceginiz zamanı orada harcayın daha sonra türkiyeden... diye başlıklar var o eylemi gerçekleştirin.
Tasarruf onerileri, denebu ne?
SARIM 5 LT YAPRAK 195,00 TLEskiden atalarımız mum ışığında otururmuş, demeçleri gelmeye başlar.
Yakında götte yaprak elde mızrak hayvan avına çıkarız. Welcome taş devri...