- 23 Temmuz 2011
- 75.728
- 51.211
- 4.843
Muhalefet yeni zamlarla ilgili hala ses cikarmadi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
uyansınlar hele bi.Muhalefet yeni zamlarla ilgili hala ses cikarmadi mi?
Olm herife cibiliyetsiz demis dün yaw. Nasil bi uslup bu arkadas diyorsun, sonra bi bakiyosun halkta karsiligi var. Herifin attigi twtilerin altinda hakaretler sular seller gibi. Siradan vatandas bile hakaret ediyor kkye raads bi sekilde.uyansınlar hele bi.
Cahiliyet ve barbarlık hiç bu kadar meşru olmadı bu ülkede. Osmanlının kötü zamanlarında bileOlm herife cibiliyetsiz demis dün yaw. Nasil bi uslup bu arkadas diyorsun, sonra bi bakiyosun halkta karsiligi var. Herifin attigi twtilerin altinda hakaretler sular seller gibi. Siradan vatandas bile hakaret ediyor kkye raads bi sekilde.
ben olsaydim coktan ampul degistiren yurdum insani reklamini cakmistim elektrik zamlarina tepki olarak..Muhalefet yeni zamlarla ilgili hala ses cikarmadi mi?
ben olsaydim coktan ampul degistiren yurdum insani reklamini cakmistim elektrik zamlarina tepki olarak..
artik degistirmenin zamani gelmedi mi?
10 yıl önce geldi be doktorumben olsaydim coktan ampul degistiren yurdum insani reklamini cakmistim elektrik zamlarina tepki olarak..
artik degistirmenin zamani gelmedi mi?
onu bizim fosiller sallamamistir yenisini yapmak lazim10 yıl önce geldi be doktorum
Sıkıntı fosiller değil, bütün hayatını 2 nöronla iademe edecek zeka sahipleri de varonu bizim fosiller sallamamistir yenisini yapmak lazim
yok ya o reklama baktim da cok etkili degilSıkıntı fosiller değil, bütün hayatını 2 nöronla iademe edecek zeka sahipleri de var
yok ya o reklama baktim da cok etkili degil
direk rakamlarla herseyi ortaya koyan bir reklam.
insanlarin elektrik faturalarini paylassan yeterli.
abicim maasin neydi ne oldu faturan neydi ne oldu direk rakamlariyla paylasacaksin son birkac sene bile yeter.
sonra abi de bir aydinlanma olacak gidip sokecek ampulu ama karanlikta kalacak.
sonra bizim gandhi gelip daha yenisini modern versiyonunu takacak.
aptala anlatir gibi reklam cekeceksin.
Muhalefet yeni zamlarla ilgili hala ses cikarmadi mi?